Українська Манітоба
-
Я можу без проблем
-
Їх робота не вимагає clear driver's abstract. Тут багато прихованих під цивільні авто копів тому перевищувати, особливо під час констракшн, дуже дороге задоволення.
-
Ну, не всі, але більшість
-
А чого вони всі під сотку женуть ><
-
Кілометр
-
Та бачу 60, їду 60 км/г. Але щось дивлюсь багато людей навколо їдуть значно швидше. І не перший раз вже помічаю, от і думаю то я ідіот чи шо. А у правилах дорожнього руху не вказано яка одиниця виміру.
-
А ви як думаєте?
-
Цікаво, а от обмеження швидкості для авто на знаках - це у милях на годину чі у кілометрах на годину?:)
-
Всім привіт порадьте хтось хороші курси англійської мови онлайн ?
-
То нові нейронні зв'язки будуються😁 Спочатку боляче і тяжко,але потім буде значно легше 😊
-
В додатку банківському робите платіж, і там вказуєте назву компанії просто і воно все саме зробиться.. але для першого разу краще в банку це зробити, так само просто кажете назву і все
-
В мене теж
-
Як все по новому. 😂..скажу м'яко
-
Щоб автоматично списували ,мабуть потрібен void check🤷♀Але я не знаю то точно.Так мені пояснювала працівниця банку,чи то те що я зрозуміла зі своїм рівнем знань😁
-
В моєму випадку не було мого номера рахунку в цій компанії і я не міг сплатити. Мені його надіслали в кінці місяця і поки йшли гроші+вихідні ще нарахували пенальті за несплату 🤣
-
Якщо ви їм даєте чек, то вони можуть автоматично списувати гроші з вашого рахунку. Або ви кожного місяця дайте хм чек
-
Добрий вечір! Як зареєструватися у food bank
-
В договорі на аренду повинно бути прописано як будете сплачувати
-
Там навіть в самій аплікації було написано Cheque or money order only
-
На жаль, не знаю бо ще не живу в квартирі Може це можна зробити четез додаток Але для депозиту - то хотіли банківський чек або ось такий переказ
22 Jan 2023, 08:02
6385/240706
19 minutes ago