Українська Манітоба
-
В моєму випадку не було мого номера рахунку в цій компанії і я не міг сплатити. Мені його надіслали в кінці місяця і поки йшли гроші+вихідні ще нарахували пенальті за несплату 🤣
-
Добрий вечір! Як зареєструватися у food bank
-
Є, ми колись з подружкою (ми натуралки) «по п’яні» вирішили перейти дорогу та піти з одного клубу (там нам не подобалось) в інший, ну і шо шо він гей. Таи було класно, музичка веселіше, атмосфЕра доброзичлива, ніхто не намагався нас постійно «зняти» (як в клубі, з якого ми пішли). Достатньо сказати I’m straight в ніхто до вас не лізе. Але саме той гей-клуб вже закрився, а де є ще не знаю, не гуглила.
-
Треба додати що друг цікавиться.
-
Доречі, як раз таки і на висоті. Я не про мівіну, а про антибіотики в цілому, нарешті і в Україні вводять антибіотики до рецептурних. Тільки відкрили пеніцилін, ним можно було лікувати майже всі інфекції, а після десятиліть бездумного використання антибіотиків зараз інколи навіть 4 покоління антибіотиків не справляються((( А все через вільний доступ і використання коли треба і не треба. Особливо коли начинають пити антибіотики при вірусних захворюваннях це взагалі на грані...
-
Так потрібно булу трішки раніше , нас компанія 6-8 чоловік , нічого не знайшли , тому будем дома , а після можливо кудись двинемо )