Українська Манітоба
-
Вітаємо, Space! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зрозуміло, буду качати програми спеціальні. Дякую за інформацію
-
Все залежить, наскільки точно ви хочете мати інформацію. Якщо ви дійсно хочете мати детальну інформацію, то треба трекати усі поїздки. Мені здається, що Uber, наприклад, має таку функцію в додатку і це робиться автоматично. Якщо ж ви окей брати витрати за так званим flat rate, то трекати до кілометра не треба. Тобто, ви наприклад, декларуєте, що 25% від річного кілометражу ви витратили на свій бізнес з доставки. Від цього тоді рахуються інші витрати. Однак, в останньому випадку ви повинні розуміти, що різниця між actual та flat rate не повинна бути дуже суттєва на випадок аудиту. Однак, зараз є доволі різних додатків, де кілометраж можна доволі легко записувати
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка. Збираюся летіти в Вінніпег, зараз на стадії оплати за квиток. Може я щось туплю. При бронюванні додав собі багаж до 23 кг. Але в деталях поїздки написано "Без багажу" Нічого не розумію:( Скину скріншоти. Всім дякую
-
Думаю,дорога до ресторану також мала б сюди входити?
-
Дякую за відповідь, буду використовувати додаток для трекінгу і збирати чеки,і має бути добре)
-
В мене просто зазвичай коли вибиває замовлення то пише тотал кілометрів за поїздку(включно і відстань до ресторану) Це дордаш
-
Ніт. Убер за дорогу до ресторану, нажаль не платить...
-
Ок,дякую)
-
Дордаш, можливо і оплачує, але не убер. Я в Польщі користувався всіма можливими арками, які там були))) Так от, тільки глово платило за доїзд до ресторану, решта ні. В Канаді ще не кур'єрив. Але думаю, що політика та сама компанії (убер) дордаш не знаю...