Українська Манітоба
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка. Збираюся летіти в Вінніпег, зараз на стадії оплати за квиток. Може я щось туплю. При бронюванні додав собі багаж до 23 кг. Але в деталях поїздки написано "Без багажу" Нічого не розумію:( Скину скріншоти. Всім дякую
-
Думаю,дорога до ресторану також мала б сюди входити?
-
Дякую за відповідь, буду використовувати додаток для трекінгу і збирати чеки,і має бути добре)
-
В мене просто зазвичай коли вибиває замовлення то пише тотал кілометрів за поїздку(включно і відстань до ресторану) Це дордаш
-
Ніт. Убер за дорогу до ресторану, нажаль не платить...
-
Ок,дякую)
-
Дордаш, можливо і оплачує, але не убер. Я в Польщі користувався всіма можливими арками, які там були))) Так от, тільки глово платило за доїзд до ресторану, решта ні. В Канаді ще не кур'єрив. Але думаю, що політика та сама компанії (убер) дордаш не знаю...
-
Wolt теж платить за доїзд
-
Але Wolt, то найкращий з деліверок, як на мене в Польщі.
-
Не повністю, але щось оплачував
-
Питання не в оплаті, а в тому, що саме трекати для бізнес-витрат для самозайнятих людей. Податкова Канади каже, що ви можете відносити на витрати reasonable business expenses. Тобто, якщо ви ваш бізнес - це доставка їжі, і ви хочете максимальної оптимізації податків, то ви повинні також трекати увесь кілометраж, який пов"язаний з бізнесом. Uber, DoorDash та інші мають різні підрахунки кілометражу, який пов"язаний тільки з конкретним сервісом, замовлений клієнтом. Тобто, у вартість поїздки чи доставки може не включатись вартість ваших кілометрів до клієнта. Однак, з точки зору reasonable expenses, ці кілометри на ваш доїзд можуть бути кваліфіковані як ваші бізнес-витрати для заробляння доходу. Тобто для максимальної оптимізації податків ви повинні вести окремий логбук (можна і електронний), щоб не тільки покладатись на Uber чи DoorDash та інші. Також ви повинні мати квитанції на оплату бензину тощо. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/small-businesses-self-employed-income/business-income-tax-reporting/business-expenses/motor-vehicle-expenses.html
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи має хтось контакт бухгалтера, бажано україномовного, щоб проконсультуватися щодо сплати відрахувань на пенсійний рахунок?
-
А як довести, що ти ці км на доїзди до ресторанів зробив, а не по "б^я&ках" шастав? 😜😂
-
Краще вже на завод
-
Але ж убер і так менше покаже, бо він рахує тільки км на доїзд від ресторану до клієнта