Українська Манітоба
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи має хтось контакт бухгалтера, бажано україномовного, щоб проконсультуватися щодо сплати відрахувань на пенсійний рахунок?
-
А як довести, що ти ці км на доїзди до ресторанів зробив, а не по "б^я&ках" шастав? 😜😂
-
Краще вже на завод
-
Але ж убер і так менше покаже, бо він рахує тільки км на доїзд від ресторану до клієнта
-
Якщо під часу аудиту виявиться, для прикладу, що ваші кілометри на доїзд вдвічі перевищують кілометраж на сервіс, то це може бути причиною для різних штрафів. Тобто, якщо людина списала витрати на 20 тис км , а Убер показує тільки 3 тисячі кілометрів, то відповідно може бути питання, чи такі витрати є reasonable. Якщо ви маєте солідну бізнес-причину та всі квитанції, то списуйте навіть ваші шастання. Головне, аби бухгалтер з вами погодився, що це reasonable бізнес-ціль та бізнес-витрати )))
-
Саме так, якщо ти самозайнятий, то твій дім - це твій офіс. Щодо бізнесу і роботи, то це різні речі. Клеймити дорого до своєї фултайм роботи не можна, хіба що використання свого авто окремо передбачено умовами робочого контракту. Однак, при самозайнятості твоє авто - це шлях для заробляння грошей, а тому якщо все в межах reasonable, не викликає питань, то ок
-
Вітаємо, Ivanka! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Отож, бізі-мен у бізі-тайм 😂😂😂
-
Тю, так для мене кур'єрка це додаткова робота не прив'язана до роботодавця, тобто сьогодні маю бажання працювати, - працюю, завтра не маю, - не працюю...
-
це звичайно персональна справа, але я б не рахував витрати на доїзд з дому до ресторану і повернення також. Це спірне питання і таким чином всі люди які їздять зранку на роботу можуть клеймити ті витрати:) З іншого боку ваш будинок теоретичне і є ваш офіс то з дому ви вже їдете по роботі.
-
Скоріше за все мова про таксистів а не деліверку...
-
Всьо, беру свої слова назад, пишу заяву на звільнення і йду в кур'єрку 😜😏