Українська Манітоба
-
ви їм детально спробували пояснити що по житлу? ну там докази що ви справді чекаєте відповіді отримаєте ви житло чи ні (скріншоти повідомлень з ріелтором/лендлордом де вони кажуть що треба почекати. якщо такі повідомлення є), та сказати їм що це прям край, якщо буде негативна відповідь то 100% більше не будете просити подовжувати. це Канада, треба вчитися бути трошки більше наполегливим, але без нахабності звичайно. спробуйте, ні то ні, нічого не втрачаєте
-
Вони прислали листа першими, цікавилися, що ми робимо для пошуку житла. Шапка у листі така: Aneta Carroll | Case Manager Ukrainian Response | Regional Social Services Community Service Delivery | Department of Families 105 – 114 Garry Street | Winnipeg MB | R3C 1G1
-
Я трохи про інше, але і це є. Я про те що, саме відчуття як наче я не вдома, не комфортно мені, не знаю чому
-
Airbnb ..як варіант.
-
це інша організація? не червоний хрест?
-
Ми почали планувати до війни, хотів закінчити навчання в цьому році і розпочати подачу документів у вересні, але доля трохи інакше розпорядилася. Замість подачі документів на express entry у вересні вже мали візи CUAET, але виїхати поки що не можу, а дружина без мене не поїде, тому чекаємо. Фінансово не на 100% забезпечені, на перший місяць вистачить навіть без допомоги і безкоштовних готелей, праці не цураюсь якою вона б не була, тому думаю з голоду не помремо. Дещо страшно, але якщо не спробувати то 100% пошкодуємо. Не знаю чому, але коли в 20 році вирішили спробувати іммігрувати, то з того моменту таке відчуття як наче ми зараз в гостях, а в Канаду будемо їхати додому, але все одно трохи страшно))
-
ви можете дзвонити до організації що надала вам готель, пояснювати ситуацію та шанс що його подовжать є. я була знайома з жінкою котра з дітьми так 2 місяця по готелях жила поки не знайшла своє житло. всі люди, є шанс що погодяться ще продовжити (їй червоний хрест надавав готель)
-
ми приїхали рік тому, до війни, ми були готові як морально так і фінансовою. Мені нормально цей рік дався дружина дуже переживала і переживає. Трохи легше стало коли на роботу пішла. Але вона послухала свою тітку яка 10 років тому переїхала в Італію і тримає себе в руках. Так от, тітка сказала що перші 5 років буде важко, а далі з офіційним статусом ти вже буде вправі приймати рішення їхати чи ні. І совість буде чиста, не шкодуватимеш, що не спробував
-
Доброго вечора. Планую з сином (7років) летіти в Канаду, ( Вінніпег), в середині лютого. Можливо є тут матусі, які також планують летіти? Могли б разом освоюватись)
-
Напишіть мені у приватні якщо не знайшли відповіді
-
Привіт. Можливо хтось летів до Куби через Sunwing , напишіть , будь ласка , у приват є запитання. Дякую