Українська Манітоба
-
Поки вони мітати ножі не почали можна казати все добре😇
-
от ви причепилися до мене з тими порівняннями)) тепер вже не буду казати нічого😎
-
Тс, в нас немає ніякої проблеми з бомжами))
-
Скажіть спасибі що нащі бомжі, навідмінок від амереканських, хоч без пестолетів ходять🤣
-
ну кому це може подобатись? не звертати уваги на це-так подобатись-ні
-
але високий рівень безхатніх людей це погано високий рівень наркоманії і доступ до наркотиків також
-
Просто треба трохи більше часу) обов'язково її знайдете) якщо бомжів буде менше ніж в Канаді то вже близько до ідеалу)
-
ну так це добре але я стараюсь дивитися правді в очі просто комусь ті ж безхатні не приносять дискомфорту або почуття незахищенності а мені і багато кому-так
-
Але це не відміняє моєї думки про те що в тій же Празі така ж проблема теж є, але в менших масштабах.
-
Але то жарти все. Проблема (на мою думку) з бомжами є. Дуже велика.
-
Здається ми знайшли золоту середину 😂
-
Дуже дуже мало. На дворі їх ніколи не бачив, тож якщо б не волонтерив би в центрі допомоги малозабезпеченим то й взагалі б думав що їх не має. В цьому плані Стейнбах дуже добре місто для життя.
-
Згодна😎
-
Останнє. Резюмую 😁 тобто від того що тут проблема більша, там це не перестає бути проблемою також)
-
Якщо не брати східну європу то в канаді ще все добре😅
-
Можна мені також до дівчачого чату, будь ласка 👯♀️☺️
-
Дивляться не на знання, а на досвід в першу чергу. Якщо досвіду в IT нема, то будуть дивитись на власні проекти, освіту і досвід в інших сферах. І пріоритет буде надаватись звичайно канадській освіті і канадському досвіду.
-
Продам велосипед 120$
-
Якби я була вашою подругою, яка живе в Канаді, і ви б мене до CUAET (тобто, до цього чатіку з повідомленнями про апокаліпсис в даунтауні) спитали «а чи багато наркоманів в Канаді?» - я б ніколи не жалілася і сказала б вам «та ні, небагато» 😂
-
Вітаємо, Stephanie! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
22 Jan 2023, 08:02
64727/239128
12 minutes ago