Українська Манітоба
-
Ми почали планувати до війни, хотів закінчити навчання в цьому році і розпочати подачу документів у вересні, але доля трохи інакше розпорядилася. Замість подачі документів на express entry у вересні вже мали візи CUAET, але виїхати поки що не можу, а дружина без мене не поїде, тому чекаємо. Фінансово не на 100% забезпечені, на перший місяць вистачить навіть без допомоги і безкоштовних готелей, праці не цураюсь якою вона б не була, тому думаю з голоду не помремо. Дещо страшно, але якщо не спробувати то 100% пошкодуємо. Не знаю чому, але коли в 20 році вирішили спробувати іммігрувати, то з того моменту таке відчуття як наче ми зараз в гостях, а в Канаду будемо їхати додому, але все одно трохи страшно))
-
ви можете дзвонити до організації що надала вам готель, пояснювати ситуацію та шанс що його подовжать є. я була знайома з жінкою котра з дітьми так 2 місяця по готелях жила поки не знайшла своє житло. всі люди, є шанс що погодяться ще продовжити (їй червоний хрест надавав готель)
-
ми приїхали рік тому, до війни, ми були готові як морально так і фінансовою. Мені нормально цей рік дався дружина дуже переживала і переживає. Трохи легше стало коли на роботу пішла. Але вона послухала свою тітку яка 10 років тому переїхала в Італію і тримає себе в руках. Так от, тітка сказала що перші 5 років буде важко, а далі з офіційним статусом ти вже буде вправі приймати рішення їхати чи ні. І совість буде чиста, не шкодуватимеш, що не спробував
-
Доброго вечора. Планую з сином (7років) летіти в Канаду, ( Вінніпег), в середині лютого. Можливо є тут матусі, які також планують летіти? Могли б разом освоюватись)
-
Напишіть мені у приватні якщо не знайшли відповіді
-
Привіт. Можливо хтось летів до Куби через Sunwing , напишіть , будь ласка , у приват є запитання. Дякую
-
Не знаю, я взагалі намагаюсь не слухати тих хто хоча б не прожив 3-4 роки. У новоприбулих об'єктивної думки ще не сформувалось, ті хто прожив рік і виїхав не скажуть же, що це вони не змогли, скажуть тільки погане. А от ті хто вже прожив 4-6-10 років і з тими з ким спілкувався, всі як один сказали, що буде тяжко, але якщо зможеш пристосуватись до правил і менталітету то покидати Канаду вже не захочеш. І всі як один сказали, що Канада не для заробіток, а для життя
-
Доброго дня всім! Може хтось попадав у таку ж ситуацію, як і ми. Дуже потрібна якась порада. Живемо в готелі, з двома дітьми. Знайшли квартиру, оплатили депозит, але розглядання затягнулося, тому що почалися свята і вихідні. Сьогодні нам сказали, що дадуть відповідь по квартирі тільки наступного тижня, тобто вже у січні. А нам 31 грудня треба покинути готель. Не знаю, куди йти з дітьми(( Може хтось знає, чи можливо домовитися в готелі ще на тиждень? Чи може є якісь варіанти недорогого житла на кілька днів? Оплачувати готель по фул прайсу - це дуже дорого. Всім дякую за відповіді.
-
Коментар в тему. Поліз я на вихідних подивитись що знімають КУАЕТ блогери по різним провінціям... один робив дослідження аж 50 годин, але в відео така каша що капец. Так от до чого я, прошу не дивіться ви тих недоброгерів, спирайтесь на офіційні джерела. А якщо ви знімаєте і це прочитали... ну скоординуйтесь з волонтерами КУК, у них є канали, зробіть відео з фактами а не фантазією на вільну тему. Ладно якби розказували як їм тут живеться погано, так ще ж і рекомендації по темі імміграції дають нічого не знаючи
-
Дякую, гляну. А то так сумно розуміти, що ніби й мав файні гроші, а скористатися не зміг) Спасибі
-
Доброго теплого дня) Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію ситуацію. На роботі дружина отримала як бенефіт страховку на стоматпослуги для всієї сім‘ї. Частково скористалася своєю. Я зміг приїхати тільки в грудні, відповідно, скористатися не встиг. І на дитину теж не використали. Ці всі гроші згорять через три дні?
-
Висвітлення манітобськими ЗМІ проблеми alleged крадіжки гуманітарки у Херсоні нічого не дасть, крім псування репутації Україні. Багато канадців і так вже втомлені постійною увагою до України, а тому такі теми ляжуть на родючий грунт. Це як Трамп-молодший розганяє тему в США, що Україні не треба допомагати, бо корумпована держава. Треба шукати легальні шляхи в Україні, як це адресувати.