Українська Манітоба
-
в Україні все залежить від самої людини якщо в неї щось болить, вона сама запишеться на всі аналізи, всі екг кт в неї доступ до всього є, аби лише були гроші (плюс це не дорого коштує) в Канаді все залежить від лікаря. плюс канадці тепер кажуть, що якщо лікар не дає направлення до якогось іншого лікаря або діагностику, то вони вимагають письмове підтвердження від лікаря, що від відмовляється і тоді лікарі вже швидко змінюють думку і все дають)
-
Різні лікарі, там де хороші лікарі людей дуже багато і багато черг
-
Це у вас якісь теоретично блогерські факти. Все тут нормально діагностується, якщо ви самі прикладете певні зусилля. Є люди які підсвідомо хочуть чути, що з ними все гаразд і вони нікуди не поспішають. А потім після діагнозу десь пізніше їм зручніше звинуватити лікаря, що він їх десь не підштовхнув. Я знаю тут випадки, коли люди наполягали на діагностованні, їм все робили швидко і вчасно.
-
Ось вам мої слова як КАНАДЦЯ: за результатами звичайного рутинного щорічного check-up огляду та аналізів у сімейного лікаря мене МИТТЄВО направили на додаткові обстеження, бо запідозрили серйозне захворювання. Це при тому, що мене взагалі нічого не турбувало і ніде нічого не боліло, я той щорічний огляд роблю «для галочки».
-
Вам вище наводили статистику і по діагностиці, і по смертності від раку. Але взяти якийсь випадок (будь де можуть бути поодинокі випадки, коли лікарі напортачили) і робити на його основі узагальнюючі висновки - це краще. Я що, я не проти, ваша справа звісно.