Українська Манітоба
-
Ось вам мої слова як КАНАДЦЯ: за результатами звичайного рутинного щорічного check-up огляду та аналізів у сімейного лікаря мене МИТТЄВО направили на додаткові обстеження, бо запідозрили серйозне захворювання. Це при тому, що мене взагалі нічого не турбувало і ніде нічого не боліло, я той щорічний огляд роблю «для галочки».
-
Діагностувати - можливо. Вилікувати- потрібні величезні гроші
-
стосовно життя старих людей, то Канада набагато краща
-
Це вам де дорого. У Львові пенсіонер з 4,000 гр пенсії навіть на звичайні процедури не піде, бо треба шоколадку. У мене коліжанка лікується вже який рік від раку, кожна! Хімія 15,000. І ніхто не заплатить
-
але я кажу, що в Україні все залежить від самої людини стосовно діагностики просто наші люди звикли, що все самой пройде або переболить
-
Ефективно лікували та ще й безкоштовно.
-
ну так треба можливо розглядати погані випадки, щоб їх виправляти? або замовчувати і одягати рожеві окуляри наче все добре)
-
Так само як і «завжди будуть люди, які скажуть, що чекали надто довго» 😂 Але це ніяк не впливає на ситуацію тих людей, серйозні хвороби яких діагностували швидко та ефективно лікували.
-
це не поодинокі випадки
-
Вам вище наводили статистику і по діагностиці, і по смертності від раку. Але взяти якийсь випадок (будь де можуть бути поодинокі випадки, коли лікарі напортачили) і робити на його основі узагальнюючі висновки - це краще. Я що, я не проти, ваша справа звісно.
-
але завжди будуть люди, які скажуть, що швидко записались і їх прийняли це добре, але це ніяк не впливає на ситуацію тих людей, які запису чекали сто років
-
жінка канадка записувалась до гінеколога за місяц до дати обстеження для мене це також дивно
-
не по фейсбуках а люди, яких я знаю особисто
-
Тоді можна до інсульту себе довести. Ви мабуть дуже тонко відчуваєте цей світ. Рекомендую лікування надмірної емпатії прогулянками по даун тауну ))
-
вину і покарання, а людину вже не повернеш
-
Так вони, ті випадки, наче ж і не замовчують, нє? Пишуть же по фейсбуках, чи де ви там про них прочитали. Також, взагалі-то, ті люди, у яких були проблеми, можуть цілком законно подати в суд на лікарів за medical malpractice. І суд встановить вину і покарання. Як ще більше можна НЕ замовчувати?
-
і це нормально озвучувати їх проблеми а не казати «в мене все добре!!!!»
-
особисто мені не може бути байдуже на людей, в кого не склалося все добре
-
в мене не було проблем але, якщо я знаю людей, в яких були, то я буду на це звертати увагу а не казати, що «у мене все круто, значить мені пофіг на те, що у вас погано»
-
А з огляду на колесо сансари так і взагалі «ура, я швидше на наступному колі реінкарную!»
22 Jan 2023, 08:02
64805/231321
4 minutes ago