Українська Манітоба
-
Канада імміграційна країна сюди постійно приїздять нові люди… Проблему яку ви підняли, то тільки верхушка айсберга, повірте канадці вкурсі не про дофінансування в медичній сфері, про скорочення штату недостачу лікарів… І уряд намагається над цим працювати і покращувати систему медичного обслуговування як тільки може…
-
Дякую
-
Якщо ви були на випробовувальному терміні, то ви нічого не зробите. Під час нього обидві сторони можуть розірвати угоду в будь-який момент.
-
Усьо, репресії. Диктатура і т.д.??😂 За розголошення державної таємниці бан😂
-
Коли помер, тоді приходьте 😂
-
Якщо ви не помітили, то вам ніхто не писав, що ви написали неправду. Таке трапляється. Кілька років тому був великий кіпіш по Вінніпегу, преса, ТВ всі діла, після того як пацієнт звернувся до emergency з гострим болем, і там його (чи її) не приймали години 4 чи що, ну і померла людина (кажись був апендицит, але я вже точно не памʼятаю). Розголос, все як ви любите. Я категорично проти практики отак взяти такий випадок, або випадок «людей з якими я жила в одному будинку» і узагальнити на всю медицину.
-
я ходила в walk in а налаштована скептично через те, що вони іноді вставлять діагнози без аналізів, я до цього не звикла зовсім наприклад, в Україні якщо в тебе ангіна, то завжди лікарі беруть аналіз, щоб зробити диференційну діагностику з дифтерійною паличкою тут просто швидко подивилися і одразу виписали рецепт
-
Проблема є, але не в мене, тому все добре 😂