Українська Манітоба
-
Я ж пиши що з "якихось причин", а далі пояснюю що не для чоловіків, бо їм це не дуже.
-
Доброго дня, може в когось є номер україномовного працівника з RBC?
-
Чоловік вважає, що жінки ходять до косметолога заради того, щоб подобатись чоловікам (не можу втручатись, канонічна подія)🤣
-
Mandalay Medical Clinic приймають нових пацієнтів
-
Цей "голуб миру" завтра виступає тут у Вінніпезі. Нажаль, швидко координувати якісь дії я не можу через певні сімейні обставини, але якщо б була група бажаючих організувати короткий протест, було б круто.
-
Оці чекапи роблять саме сімейні. Для історії, так би мовити. Для вашого «файлу», бо вони вас «ведуть».
-
South Sherbrooke health centre, здається ще є місця до сімейного
-
Ні, це ніяка не робоча страховка, а звичайний річний огляд вашого сімейного лікаря, який покривається Manitoba Health (у всіх є Manitoba health, і у вас також, якщо ви за cuaet). Процедура така: - знаходите сімейного лікаря - робите з ним meet and greet, він робить вам перший check up як новому пацієнту (йому ж треба про вас взнати хоч шось) - якщо він нічого такого не знайшов і каже «ну, у вас все добре», то просто в «регістратурі» робите собі апойнтмент десь через рік на черговий check up. Все :)
-
А до кого записаватися якщо нема сімейного лікаря? Будь яка клініка?
-
Це як казати що всі ходять в барбершопи, щоб подобатись жінкам. Фото не дуже вийшло ( не реклама будь чого 😂)
-
В деякому віці вже ходять щоб подобатись собі;-)))
-
Відкрито рекламує групу Вагнера у себе на сторінках Твіттеру.
-
Так він громадянин Канади.
-
Судячи по його підтримці, 10 підуть, 16 зацікавилось, 8 поширень. Більше за все цей голубчик хоче зробити собі або парі прихильників кейс на політичний притулок скажімо в США. Та агрить наших, щоб на наших спинах виїхати. Так думки у голос
-
Якщо нема інших переконань, то можете почати ходити в українську католицьку церкву. В нашу лише україномовні новоприбулі ходять. До речі, в мене є дівчинка 8 років, якій бракує україномовних подруг,але живемо ми в протилежних кінцях міста 😢
-
Це про українську мусарню радше )))
-
Ой, наша на заході міста, Ви знайдіть біля себе. www.archeparchy.ca/page.php?id=7
-
Що каже про це психіатрія. Що жінка, яка хоче сподобатись/привернути увагу чоловіка, показує якнайбільше первинних ознак жіночності. Наколоті губи, пробачаюсь, це демонстрація своїх нижніх принад, тільки на лиці. І в ваших же словах і логічне заключення. Ні один чоловік не хоче, щоб про його дружину/маму думали погано, але яйщо якась чужа дівка показує все своє наружу, то чому й не подивиться))) Психічно здорового чоловіка психічно здоровій жінці не треба завлєкать і утримувать, сам тримається так, що й палкою не відіб*єш. Лекцію закінчено)
-
Справа в тому, що я з сім‘ї, де троє людей були лікарями, так шо знаю про шо говорю. В україні лікарі отримують відкати як від фарм компаній, так і від лабораторій. А особливо «надуважні» ще й мають свій % від аптек. Тож висновки робіть самі. Я не за всіх каду, але ушлих більш ніж достатньо, особливо в онкології.
-
Можете надіслати локацію церкви? Буду дуже вдячна 😊
22 Jan 2023, 08:02
64913/229617
3 minutes ago