Українська Манітоба
-
Доброго теплого дня) Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію ситуацію. На роботі дружина отримала як бенефіт страховку на стоматпослуги для всієї сім‘ї. Частково скористалася своєю. Я зміг приїхати тільки в грудні, відповідно, скористатися не встиг. І на дитину теж не використали. Ці всі гроші згорять через три дні?
-
Висвітлення манітобськими ЗМІ проблеми alleged крадіжки гуманітарки у Херсоні нічого не дасть, крім псування репутації Україні. Багато канадців і так вже втомлені постійною увагою до України, а тому такі теми ляжуть на родючий грунт. Це як Трамп-молодший розганяє тему в США, що Україні не треба допомагати, бо корумпована держава. Треба шукати легальні шляхи в Україні, як це адресувати.
-
В мене також є родичі у Запоріжжі, і є такі, які тікали від обстрілів. Я все розумію і знаю. Але яким чином можна вирішити локальні питання, то важко відповісти. Щодо чату: це неформальний канал комунікації. Ще раз кажу: якщо ви готові дати інтерв'ю і привернути увагу манітобців до Херсона, я спробую вас звести із місцевими ЗМІ.
-
У тому і різниця між тими регіонами України, що далеко від лінії фронту і тими, що у центрі подій. Бо ти своїм можеш просто замовляти якісь приємності, наприклад, святковий стіл на новий рік. А я своїм передавала машиною зі знайомими волонтерами з Луцька теплі ковдри, консерви та сонячні електрогенератори. А ще шукала людину що вставить хоч пластик замість вибитого від прильоту поруч скла. У нас різний рівень проблем. От тому ми з тою ж дівчинкою Сашею вище чи з тобою один одного і не розуміємо.
-
Саме золкін цим займається 🤣
-
Золкін з команди шарія, який проводив бєсмєртний полк👍👍👍
-
З радістю напишу і адміну, я просто заходжу в чат чекнути, чи є щось важливе, а тут 500 повідомлень, не стягую їх читати, клацаю на низ, а тут Херсон :) Українські проблеми – мої проблеми, не хвилюйтесь. Просто роботою з ними я займаюсь не у чатіках про життя в Канаді. Бтв, подивилась зараз, про що писав адмін. В нього питання, на яке була потрібна оперативна відповідь, а ваше питання – це просто привід для великої дискусії, яка нікуди не приведе, але заб’є ефір.