Українська Манітоба
-
Це яка марка? В мене знайомий купив нову королу 4 місяці чекав,другий купив КИА 2 місяці чекав
-
Падають. Он на бензин то падають, то піднімаються
-
Думаю що ні,ціни ніколи ні на що не подають,а тільки ростуть.
-
Залишається тільки сподіватися
-
Ок,можете розповісти за реальність в салоні?типу лідери накидують відро допів чи що?
-
Сподіваюсь, що років через 3-5 все вернеться на нормальне місце, і можна буде знову купити авто за 2-3 тисячі
-
Ну податок - це собі податок. Тут нічого не зробити.
-
Ціни на молоко з 2010 по 2020 роки. Досить стабільно. Тільки у 2021-2022 роках почались коливання
-
Дешеві комплектації виробники не роблять зараз,тільки якщо дуже дуже лакі, або хтось відмовитися. в норм стані бу машина за 3 години продається у
-
Що ще? Нічого,все дорожче тільки. Продукти,одяг,ліки,послуги всі,запчастини,авто.% по кредитах і воно вже назад не опуститься ніколи.
-
Ви маєте на увазі в наявності.? Ну а можна ж замовити у дилера з заводу по тій ціні що на сайті виробника? Так зрозуміло треба чекати.
-
Канадський долар )))
-
Ок,що крім бензу подешевшало за останні 5 років?
-
авто за прайсом на сайті просто немає, є тільки більш напаковані авто і ціна космічна. Kia forte за 31000 пропонували нову))) я взяв сув 2014 року з пробігом 89000 яка кожні 6000 на діллері обслуговувалась. Шукав три місяці 20100 з податками
-
Бензин це не сировина. Це вже нафтопродукт
-
Ви не порівнюйте сировину с товаром.наприклад пшениця подешевшала на світовому ринку а ціни на хліб не подешевшали
-
Слова готівка в моєму повідомленні не було.
-
Лізинг це оренда ти платиш наприклад 3 року і потім віддаеш авто і в тебе не грошей не авто . Кредит ти платиш але потім воно твое і ти можеш продати і отримати гроші,ціни на лізинг та на кредит +- однакові,(лізинг не вигідно якщо це не для бізнесу авто)
-
Кредит - ви власник авто. Лізинг - ви платите за користування авто і потім віддаєте назад
-
Готівка
22 Jan 2023, 08:02
Post 65002 of 225478
21 minutes ago