Українська Манітоба
-
Саме золкін цим займається 🤣
-
Золкін з команди шарія, який проводив бєсмєртний полк👍👍👍
-
З радістю напишу і адміну, я просто заходжу в чат чекнути, чи є щось важливе, а тут 500 повідомлень, не стягую їх читати, клацаю на низ, а тут Херсон :) Українські проблеми – мої проблеми, не хвилюйтесь. Просто роботою з ними я займаюсь не у чатіках про життя в Канаді. Бтв, подивилась зараз, про що писав адмін. В нього питання, на яке була потрібна оперативна відповідь, а ваше питання – це просто привід для великої дискусії, яка нікуди не приведе, але заб’є ефір.
-
не вистачає адекватних керівників в Україні. поки що. можна скільки завгодно наразі шукати заміну, але воно марно під час війни
-
Чувак, ну там ж ані слова про Херсон. Я кажу про те, що у нас і до війни роками були проблеми з саме городськими та обласними головами, потім коли почалася війна і нас окупували - то у нас обласний втік ще до окупації, а міський займався тільки суботніками, газонами та вчасним вмиканням фонтанів (зараз теж втік). І зараз призначили бібу и бобу, які ігнорують те що у людей дома зруйновані і їм нема де ночувати, ігнорують аварії світла та газу, крадуть гуманітарку та ще багато цікавого. Я прошу розголосу і допомоги з боку громадськості, а не радити мені трьохгодинні стріми якихось ноунеймів
-
Не писав, я такого, хз
-
Го назад
-
Ти сам зараз в Україні?