Українська Манітоба
-
Як з Ford, теж очікувати нове авто довго? Америка близько.
-
як вони обіцяють - If you’re in a collision and your new vehicle is written off, Basic Autopac will cover the cost of the vehicle’s market value, but this is its value after depreciation. That means you may be left with a vehicle loan for more than your vehicle’s value or you’ll have to spend more money to replace the new vehicle you just purchased. With New Vehicle Protection insurance, which covers new and late-model used vehicles, the full purchase price of your vehicle is protected, including an allowance for inflation. So if you’re in a collision and you need to buy a new vehicle, you won’t have to put more money towards the purchase. www.mpi.mb.ca/Documents/NCPBrochure.pdf
-
Хорда CR-V 1,5 обʼєм, це просто тупість для такої машини, гібрид 2 літра.
-
@AnnaKWinn Підкажіть будь ласка, яка реальна ціна на пальне виходить на COOP, враховуючи cashback в кінці року? Спред між Costco і COOP зараз 10 $С + 3% cashback на Costco, на COOP - 2%. Дякую 🙂
-
Ну не знаю, але їх дуже багато.
-
Хонди і Тойоти якраз ходять дуже добре за рахунок старих перевірених двигунів. Плата за це - низька потужність у порівнянні з німцями і споживання пального, хоча на рахунок цього можна довго і нудно сперечатись. Як на мене, то варто остерігатися 3х циліндрових двигунів, бо вони повністю алюмінієві і ресурс у них 120-150к.
-
А чому не "шаріковий"? 😜😂😂😂
-
Тобто по факту десь +- на одне виходить, правильно я розумію? У мене теж кредитка CIBC але від Costco, то вони дають 2% cashback на інші gas stations. У вас мабуть щось з елітного 😄
-
Повернення в кінці року різне кожного року і залежить від загального прибутку. За 2022 повернення склало 10с/л (воно в %, і від різної ціни пальна в різні пори року різні центи виходять, але в середньому за рік це десь 10с/л) * мастеркардом Костко ви можете розраховуватись на будь яких інших заправках, і кешбек на будь-яке пальне буде такий самий ** у мене кредитка від CIBC, яка дає 4% кешбеку на будь-яке пальне з будь-якої заправки
-
Так, тільки 2%, на жаль. Не знаю, мені поки не пропонували, але дякую за лікбез 🤝
-
А як ви хотіли? Зимою -40 + пісок і сіль , а літом +40 і пісок. Це ж метал. Ну і треба брати до уваги, що автовиробники відійшли від концепції «надійності» авто до концепції заміни кожних 5 років, бо так вигідніше для автовиробників. Зараз працюють маркетологи, а не інженери. Треба дивитись реальності в очі.
-
А, лише 2% на інші заправки? Сорі тоді. Мені казали люди, що користуються цією кредиткою, що такий самий кешбек, коли і на Коопі заправляється. Я сама не перевіряла, у мене немає мембершипу в Костко. «З елітного» то ви про мою кредитку? Та наче нє… просто CIIBC Divident Visa Infinite, вони наче іі всім пропонують, хз ))
-
Я в доларамі силіконуву взяв "вєщь"👍😂
-
Перші версії powershift - це було фіаско. Вартість заміни щеплення в коробці була 1000$ при вартості авто 10000 $ і його треба було міняти кожних 50 - 70 тис., бо коробка просто втикала посеред дороги без ніяких попереджень. Це було «геніальне» рішення інженерів Форд. Вони просто взяли коробку з спорткарів і кинули її в такі малолітражки як Fiesta, Focus etc без належної адаптації. Проблема була в тому, що коробка просто помирала в заторах через те, що моторчик робота постійно тримав щеплення вижатим. А з часом взагалі загнивав. Так, коробка працювала значно краще, ніж автомат і витрати пального були значно менші але ці сюрпризи кожних 50-70 тис., це було щось з чимось. Особливо, коли це єдина машина в сімʼї і 50% процесів просто встає, поки машина на ремонті. Можу довго сперечатись на рахунок цих коробок, бо я на них собаку зʼїв 😂 AISIN - one love ❤️
-
Плоха коробка мені казали