Українська Манітоба
-
А я говорю, що можуть не обміняти. Якщо не підтягує Дія, значить не всі данні є в реєстрі. Бо Дія тягне саме з реєстрів. Зараз ось якраз сусід голову собі морочить. Є, звичайно, варіант, що саме вам повезло і Канада змогла перевірити дані, які з якоїсь причини не підтягнула Дія, але це ризик. І навіщо людині ризикувати, якщо він зараз в Україні
-
У нас теж в Дії не підтягувалися і мої і чоловіка, зробили переклад навіть без завірення імміграційного центру. Більше того мої були на дівочому прізвищі і я так їздила в Україні. Тут просто теж додала переклад свідоцтво про шлюб і все
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, які чеки потрібно зберігати? Я так розумію, що чеки за якісь послуги/товари треба додати при заповненні щорічної декларації і потім буде повернення податків? Дякую.
-
За дитячі клуби/заняття/спорт. За оренду житла. За ліки за рецептом. Якщо у вас бізнес, то бізнес-витрати. Не додавати чеки при заповненні, а вписати суми в декларацію, а чеки зберігати на випадок аудиту. Не повернення податків, а зменшення оподатковуємоі суми на ці витрати.
-
О, величезне дякую!!!
-
Скажіть будь ласка як можна їм надіслати резюме?
-
Мала на увазі чи на мейла можна вислати …
-
Це точно. Я чекала пів року на автомобіль. Замовила сірий, прийшов чорний. Коли я сказала, що це не те що я замовила і я хочу якусь компенсацію за незручності, мені просто чемно сказали якщо я не куплю, то завтра його купить хтось інший. І я знаю що це правда 🤷♀️ Тому мовчки забрала чорний автомобіль 🙂