Українська Манітоба
-
Я питаюсь за українських
-
Була б супер роботка за такі гроші 😁
-
Усілякі незрозумілі повідомлення з закликом писати "в приват" видаляємо. Вчора було нашестя ботів, які просили "писати в приват" і пропонували роботу за 200 доларів за годину
-
+ війна в Україні також додала своє. Наприклад, видобуток титану, у якому Україна займає передові позиції, зараз дуже страждає.
-
По всьому світу. Чинників кілька. Пандемія, яка порушила багато усталених ланцюгів постачання матеріалів. Інфляція. Під час ковіду Китай зменшив видобуток рідкісних металів, що зумовило дефіцит електронних чіпів для автомобілів. Perfect storm для автоіндустрії. Через брак виробництва нових авто, люди почали масово скупляти старі авто, створивши шалений попит, а відповідно зумовили стрибок цін на цю категорію авто. Канада має потенціал мати свій видобуток потрібних металів, але будівництво тих заводів тільки проектується.
-
Чіпи не тільки для авто. Вони в автоматичних мийках для машин використовуються (ну і багато ще де), і це капець… якщо щось ламається, то запчастину для мийки, яка до пандемії або була на складі або почекати треба було ну тиждень, тепер чекаємо місяці! 3-4 місяці, і це в кращому випадку.
-
Як сказали вище, через ковід зупинилось багато заводів. До війни трактори, комбайни John Deere доводилось чекати півроку, де які моделі рік. Майже всі марки с/г техніки були під замовлення. Заводи не встигали закривати попит. Вигрібали все що було в наявності.
-
Ольга Шевченко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Цікаво коли це відновиться
-
Дякую, Кеп )
-
Це буде не так дешево, як імпортувати з Китаю
-
Коли Канада налагодить видобування рідкоземельних металів, то ну його нафіг на той Китай покладатися 😂
-
Біль того вона меньше року тому сейфті проходила, а тоніровка прям видно шо не нова....
-
Краще прийти особисто, підійти на customer service. Так значно швидше все опрацюють
-
(моя жага до економії тихо вмирає у куточку)
-
Найближчі 3-5 років цього не буде. Усі високотехнологічні компанії, які продають свої продукти, взяли курс на підвищення цін. Знаю, що кажу, повірте, особливо про компанії в med-tech
-
Та розумію, я що, я б теж хотіла багато дешевих авто на ринку (( Хтозна, коли (чи взагалі)
-
Ні вони прям втемну по колу затоновані. Але машина 2001 року.
-
-100 соціального рейтингу 🤝😄
-
Якщо передні вікна мають допустимий індекс тонування, то ок.
22 Jan 2023, 08:02
65412/237119
about 2 hours ago