Українська Манітоба
-
Та розумію, я що, я б теж хотіла багато дешевих авто на ринку (( Хтозна, коли (чи взагалі)
-
Ні вони прям втемну по колу затоновані. Але машина 2001 року.
-
-100 соціального рейтингу 🤝😄
-
Якщо передні вікна мають допустимий індекс тонування, то ок.
-
Ти не розумієш, я чекаю подешевшання автівок, а не ото усьо ><
-
Уряд Канади зараз розробляє податкові пільги для таких нових виробництв. Але то питання не одного року, щоб побудувати нові заводи та все те запустити. Адже самі родовища знаходиться на півночі Канади.
-
Таке питання, чи є проблемою затановане авто в коло. Бо бачу тут спереду скло не тонують, та чи це можливо якщо рік у машины великий.... чи це зась та неможно....
-
Угу. У мене дєточка підростає, з якою вже багато років існує такий deal: як захочеш авто, то 50% ти сам шукаєш роботу, заробляєш, платиш, а 50% я сплачу. Захочеш авто за $3К - ну знач я сплачу $1.5 Захочеш авто за $10К - я сплачу пʼятірку, але ж і ти зароби пʼятірку. Чує моє пʼяте місце, що віддєлаттись кількома тисячами мені не вдасться 😂
-
Для прикладу, госпіталі чекають на новий апарат для діалізу зараз черга до 12 місяців. Для обладнання в сфері томографії, радіології черга понад 18 місяців.
-
Привет, нужны люди на подработку, онлайн, оплата достойная, пишите в лс
-
Готуйте 3-4 тысячі як мінімум, якщо він знайже щось дешеве
-
Так, тут що був срач а я все пропустила?🙃
-
Класса, оце б моя мама тут развернулась Дуже любить торгуватись в половину)))
-
Вітаємо, Каролина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зараз, нажаль, вживане авто дорожче нового))
-
Купив у 2016 році, авто 2016 року, пробіг був 33К. Авто було віддане в автосалон. Різниця між новим була приблизно 5-7 тисяч. Ще 2-3 тис виторгував і сервіс та міні-холодильник
-
Це нове було авто чи вживане?)
-
Здам кімнату Carlton st. Все в приват дякую
-
Нізя в приват, треба тут все писати, а то видалять :)
-
Писав два ризи так не видаляли . Тай недуже хочеться Забивати чат непотрібною для всіх Інформацією про квартиру. Переписуватись тут з потенційним орендарем. Не думаю що Усім цікава така переписка)
22 Jan 2023, 08:02
65428/236250
about an hour ago