Українська Манітоба
-
Державні 10$/день без субсидії, або 2$/день з субсидією, принаймі так у нашому випадку.
-
привіт
-
🔥 Актуальні вакансії для Українців (з досвідом) - Провінція Манітоба 🥗 Кухар, місто The Pas, $16-18 + надається житло 🔩 Механік легкових автомобілів, м. Thompson, $25-30 + signing bonus $5000 ⚓️ Судновий механік, м. West Hawk, $22+ 🚜 Механік сільськогосподарської техніки м. Стейнбах, ЗП $20-30 🏗 Будівельник, оператор буд. техніки, місто Winnipeg Beach, $18-22 🚜 Механік будівельної техніки, м. Winnipeg Beach, $30-40 👉 Резюме направляйте на k.chystiakova@myrowich.com #робота #роботадляукраїнців #jobs #ukrainian #jobseekers #cook #mechanic #heavymachinery #operator #constructionworkers #manitoba
-
З 1 липня вже не буде безкоштовних садків для українців, а буде звичайна субсидія садка. Тобто треба буде платити $2 за день. Ті, хто подався ще за старими умовами, продовжать мати безкоштовні садки до завершення терміну
-
Ворк перміт для дитини 15 років, із середини Канади. Підкажіть як зробити? Можливо хтось має досвід. Щоб не втрати статусу Стаді Перміт?
-
Добрий день .є в групі люди хто приїхав з дітками з особливими потребами , хотіла б поспілкуватись особисто , як знайти садок з необхідним доглядом і може якісь програми реабілітації та соціалізації вже знайшов хтось . Відгукніться будь ласка !
-
Добрый день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України до Європи, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
І що?
-
Золото Карпат… золото Карпат
-
Іспанська стидоба бляха
-
Звичайне
-
Шо це за бидло
-
Це наші земляки . Я не хочу щоб мене як вихідця з України асоціювали з таким ось бидлом
-
Чому? Це твої друзі чи родичі? Якщо ні, то це дивно
-
діалект наче закарпатський💀
-
Там якась битва кала та мочі зараз, не вброс не схоже, там повар щось мутить
-
Кому всім? Мені ні
-
Орки - це прям ідеальне влучання в сутність свинособак як нації 👌
-
в якому місці піднята самооцінка?
-
Всім до одного місця. Кожен сам піклується про себе та своє оточення.
22 Jan 2023, 08:02
65527/229525
about an hour ago