Українська Манітоба
-
One household
-
Ні Але в воркперміт вписали unless authorized, prohibited from attending any educational institution or taking any academic, professional or vocation training courses
-
Добрий день. А для реєстрації в Костко треба картку на одного в родині чи на обох дорослих?
-
Це курси тривалістю 6 місяців і довше?
-
Директор школи сказав що ніякі не можна(
-
Як приїду, обов'язково запропоную. Зараз прослідковую інформацію тільки
-
Можна відвідувати короткострокові курси. Не можна бути на програмах тривалістю понад 6 місяців, бо для цього потрібен study permit
-
Якщо ви перебуваєте в Манітобі, пропонуйте курси.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка можливо хтось мав таку ситуацію... В воркперміті є обмеження на навчання і говорять що через це не можна відвідувати класи англійської. Хоча людина приїхала по CUAET Підскажіть будь ласка як зняти це обмеження? Після медогляду подали на зняття обмежень але обмеження навчання не забрали(
-
Волонтерити поки що не виходить, бо маю 3 на одноосібному утриманні))
-
Тут немає цього.
-
Тому й питаю, бо бачу стільки пропозицій ( особливо, фб) для тих, що в Канаді, а оплата в гривнях.
-
Дивна риторика "кинути банк". Нічого незаконного в таких операціях немає. Це проблеми тільки банків, які видають незабезпечені кредити. Повірте, банки мають відповідне страхування. Однак, невиплата кредитів клієнтами банків - це тільки власна справа цих клієнтів. Знайшли спосіб, який для них працює - good for them. Ніякого криміналу немає там. Технічно ви можете обнулити канадську кредитку, перевівши увесь баланс хоч на українську картку через Wise. Проблем нема з цим взагалі.
-
Ви в Манітобі? Уроки безкоштовні? Пропонуйте, якщо ви в Манітобі знаходитесь і волонтерите на курсах
-
А тут можна пропонувати уроки англійської мови? Якщо так, то я теж можу запропонувати)
-
Я знаю тут не завжди заявляють права на спадок щоб не попасти на борги.
-
На більшості кредитних карт (у тому числі і українських) є страхування життя щоб нащадки не платили твої борги
-
Який спадок? У Канаді в них вже нічого немає. Діти є одночасно громадянами Канади та України.
-
Але якщо діти громадяни Канади, то там нема закону, що борг переходить у спадок. Дітям це точно не зашкодить?
-
Напевно, так хочуть зробити більшість українців, але це довгий і важкий шлях.
22 Jan 2023, 08:02
6564/240256
about an hour ago