Українська Манітоба
-
і шо? через ростов проходить багато техніки на війну.
-
Не в цьому чаті
-
Доречі зараз кількість української символіки на будинках і машинах стала набагато меншою - війна в Україні переходить на другу сторінку новин ближче до конфліктів десь на близькому Сході.
-
Хз, мене як раз дуже цікавлять Танки, що поїхали на Ростов, це танки, які виїхали з території України
-
весь світ був в очікуванні пошуків батискафа біля титаніку. Танки в кацапстані вже всіх перестали цікавити.
-
Не те слово. Думаю, що весь світ в очікуванні.
-
так
-
Ще вчора знайшли
-
впевнений шо вони були на шляху до України або місцеві але все одно скоро туди доїдуть.
-
Дуже схоже що в Україну їдуть?)
-
каацапський цирк. Якась многоходовочка від чекістів. може якогось генерала виженуть. Той пригожин наче сказав що він трохи побунтує щоб зробити владу президента сильнішою. Тобто може десь там хтось з армійців був типо дружній зі здоровим глуздом але для фсб то не підходить. Чогось мені здається що при успіху цієї фігні Україні буде гірше. Навіть якщо вони і вб'ють декілька кацапів
-
Шойгу біжить з ростова до моцкви
-
Ми не фан-клуб, ми любознавчі єхідни :3
-
Ми всі слідкуємо в українських чатах... може припинити спам
-
Тут фан клуб вагнерів чи що?Ніби чат про життя в Манітобі,адміни часто про це пишуть,а зараз все окей?🤷♂️
-
Є ще варіант показати заходу, що рашка вже не така стабільна і війну скоро може програти, чим призупинити допомогу зброю та іншим Україні. Ну і що умовне путло біля червоної кнопки краще неадеквата пригожина. Тому згодна, як би не хотілося вірити в хороше, дуже вже схоже на гівняний цирк.
-
Всім привіт 🙋♀️ незабаром Canada day 🇨🇦 і я для вас підготувала такі патріотичні прикраси 🇨🇦🫶🏼всіх кого цікавить пишіть в приватні ціни не кусаються віночки 20$ заколки 1шт 5$ в авто прикраса 10$
-
Це може мати зворотній ефект у вигляді посилення допомоги щоб швидше добити русню
-
А вы уже получили pr?
-
Будь ласка, українською. Не порушуйте правила
22 Jan 2023, 08:02
65666/236052
15 minutes ago