Українська Манітоба
-
Сібірь наш !!!!
-
Провести референдуми, і поділити на республіки. Якась мапа рашки висіла у Буланова, а всі ржали що то фантазії
-
Сі введи войска , та миска рісу
-
Як на мене час вводити війська, захистити україномовне (китайсько мовне/фінсько мовне) населення россії бо там держ переворот.
-
мені смачна згущонка виробник ''первомайськ' там обличчя дитини на банці
-
І ще доречі в мене багато знайомих білорусів. Там дуже багато тих хто підтримує Україну і виходили на пікети проти вусатого. Але нажаль не дотисли.
-
Тоді в Польщу , без картоплі то . Згущенка ще в них була не погана
-
Чудове питання .
-
До речі статистику дивився, вони меньше картоплі вирощують ніж ми
-
кому потрібна?
-
Да хай будуть, картопля потрібна ж
-
була мапа де білорусі нема, в одному варіанті море в іншому приєднана до Польщі.
-
Але то таке, про політику можно довго, але манітоба як ні як , так що давайте чекати , і вже потім вирішувати де будемо святкувати хоч за упокой
-
Я ось чекаю хто кому там горлянку вже перегризе . Але нажаль нічого особливо не зміниться . Там 140 лямов орди . Їх треба всіх перевоспитувати , або як на мапі
-
Не знаю фейк чи ні, та його борт ніби в Москву полетів години чотири тому, флайрадар скидували десь у новинах
-
Та вусате довго там не просидить
-
то вроді якраз в Туреччину прилетів
-
Нафта, весь сирбор через неї був. У них дофіга її. По состоянию на 2010 год в Чечне открыто более 150 залежей нефти и газа в пределах 22 месторождений, запасы каждого из которых составляют от сотен тысяч до миллионов тонн нефти без учёта свободного и растворённого газа
-
а на чому чечня з дондоном буде зорбляти, вони ж вроді дань гроші з москви отримують
-
Польща, Україна моно нації. Рашка лоскутне одіяло з народів. Дон дон, перший собі Чечею відхватить. А далі піде.
22 Jan 2023, 08:02
65734/231097
8 minutes ago