Українська Манітоба
-
Або! Відволікаючий маневр!
-
Невдахи, навіть заколот клепки немає зробити. Раби😞
-
то що я фейк кинула?
-
Пробна версія громадської війни в рашці завершена😅😔
-
Так
-
m.facebook.com/groups/565890745700744/?ref=share Вітаю. Хто проживає в Osborne , чи Pembina, долучайтесь до нової групи😉
-
До неї які претензії? Я теж не один раз бачив цю новину.
-
боже це навіть смішно висновок один і той самий і якщо ви не знали, то інформацію путіна про пересування ядерної зброї також постять, хоча всі розуміють, що це не так, тому що це російська інформація це ваша відповідальність вірити білоруським новинам чи ні а я читаю нормальні українські новини
-
антигістамінні препарати продаються без рецепту в будь якому магазині
-
Нічого не буде, вони не будуть вбивати оди одного на жаль(
-
Я бачу тут у чаті теж війна назріває 😂 люди добрі , давайте всі разом хочаб разок всі разом дружну будемо міцно ненавидити рузню 😂 вихідні ж такі ! І погода класна , і новини! Ще тільки лото залишилось виіграти😂🌝
-
Читайте вище
-
що тут в чатіку?
-
Запостити іпсо, спростувати, на виході отримати результат в якому говорилось в іпсо, але дії які до нього привели зовсім не ті, продовжувати далі доказувати що ви праві, і читати новини та довіряти їм відповідальність кожного особисто бажаю вам успіхів з такою позицією, будь ласка, не відповідайте
-
як мінімум ви можете спробувати
-
А наш вінніпежський вагнер, уже всьо😂. Від великого політика з яйцями і до урки за 1 годину😁
-
Якщо купила інструмент в канадіан тайр, і він зламався одразу при використанні. Чи є шанс його поміняти?
-
Все, розходимось. Повстання закінчилось. Хотів картинку запостити, а там мовп російська )))
-
бажаю успіхів з позицією вірити у все, що бачите, не фільтруючи ніякої інформації, і вірити, що після заколоту вагнерівцями в росії може щось змінитися
-
Та щось трошки гризуться
22 Jan 2023, 08:02
65854/239718
3 minutes ago