Українська Манітоба
-
Фух, гаразд, все херня. Сорян за мої переживання тут. Але типу мав поділитися наче трохи краще навіть стало. Припиняю флуд.
-
Так він ще й в цьому чаті є((( А ще блін поліція, яка мала змогу його вирахувати, алепросто розвела руками і не захотіла тим займатися, це за ситуацію з паспортом.
-
Так. Нажаль я зрозумів що тут жити я не зможу. Дякую за прихисток канаді але це не моє. Мені потрібен дім.
-
якщо чекаєте на мир в Україні щоб купувати туди квиток, то моніторте новини з іншого боку. Неважливо що там в кремлі буде, поки за Україну не вступляться США - вірогідність миру там низька. Може перемір'я, але потім знову. Ті людожери не заспокоються поки не буде смертельно страшно або вони отримають те, що вони вважають своїм.
-
Впевнена, коли була піднята в чаті історія з паспортом, на його каналі він нас забанив в лічені хвилини. Тобто сидів і читав, що ми тут пишемо. Він же ж з України, українську розуміє.
-
ви впевнені? просто питаю, бо я тільки зараз дізналася про цю істоту
-
Типово. Не здивований. Але це не означає що мені це ок.
-
@weswestern а чого КУК це в СМІ не розігнав? Це ж злочин зроблений проти неї саме тому що вона українка
-
не бачив того. Навіть якщо так, то все одно йому нічого причепити. Висловлювання думки не є протизаконним навіть якщо це нам не подобається. Я взагалі дивуюсь чого кацапи свої аквафреші тут бояться вивішувати.
-
Ага))) Теж бачила. Спочатку писав, що єдиний політик з яйцями, а через годину, що урка, якому не можна вірити😂
-
Перевзувся за дві години :D
-
Писав адмін пізніше, що жінка звернулася в поліцію з заявою, а вони відповіли, що группа(або телеграм, я не зрозуміла точно) зареєстровані в іншій країні і вони не можуть допомогти.
-
а що б мала зробити поліція? Доказів немає, ніхто нічого реально не бачив, є тільки пост від самого незрозуміло кого в телеграмі. Може він взагалі чорті де зараз мешкає. Більше того, навіть якщо уявити що він там щось зробив то воно не є кримінальним. Навіть потерпілої з тим паспортом наче не було
-
Паркер, перелогінься :)
-
не паспорт, а щось схоже на паспорт. Може я куклу вуду теж голками тикаю бо вона кукла якогось кацапа. Мене за це в тюрму?
-
А чому не має чого причепити? Він знищив паспорт, і зробив це саме тому, що вона українка, а саме зі Львова.
-
чи тягне це на злочин? Він наче підібрав щось схоже на документ виданий іноземною державою.
-
А уявіть як вони зараз на якомусь іншому вокзалі стоять і такі "да бля, знову у ростов =\"
-
Ну так саме це і не спрацювало в цьому випадку😕
-
на відео ми не можемо точно визначити чи то був паспорт і якщо був паспорт то чий і чи валідний взагалі. Може він свій прсрочений спалив.
22 Jan 2023, 08:02
65938/230971
24 minutes ago