Українська Манітоба
-
Все правильно, їхні заробітки не дозволяли їм жити, вони працювали в 0 або в мінус. Перспектива вулиця. Тому вони поїхали, але на останок вирішили кинути банк. Це вже зовсім інша історія і сподіватись що в глобальному світі не доведеться платити по боргах з Канади з процентами марно.
-
Є різні люди. Знайома з сім'єю із Франківська полетіла у Саскачеван безкоштовним рейсом. Там трохи пожили, попрацювали 4 місяці. Вчора батьки мені кажуть, що вона вже вернулася назад, ходить по місту і розказує, яка Канада погана, що потрібно постійно працювати і повно бандитів. Вся сім'я прилетіла із новими iPhone 😂 Також розказала друзям, що оформила кредитки у 3 банках, по 2000, трохи зняла готівки, а на решту накупила одягу і Visa gift cards, які успішно отоварила у Польщі. Каже, що Канада ще винна їй за те, що жила у такій дірі, як Реджайна. Людина все життя в Україні з кредитів не вилазила і вирішила в Канаді зробити таке саме. Я особисто сподіваюся, що таких випадків дуже мало, і люди розуміють куди і чого летять.
-
Їх можна розлочити.
-
Якщо не звернулись? Тоді правильно писати що вам невідомо про випадки коли новоприбулі опинилися на вулиці. Ви не можете на 100% бути впевненим що їх немає. Є люди які на останні гроші купують квитки і залишають країну.
-
Звідки така впевненість?
-
Насправді, то все відносно. Якщо людина має досвід і місцеві водійські права і ще вміє ремонтувати всякі там John deer техніку, то її фермер візьме на роботу з руками і ногами. Якщо це підприємство, яке надає послуги по ремонту техніки для інших, то там, напевне, будуть питатися про якісь ліцензії.
-
Ні((ніхто не відписав Знаю, що на сайтах замовляють Хотіла дізнатись на якому краще