Українська Манітоба
-
У мене на роботі всі товстенькі в основному
-
Хочу майбах
-
Доброго дня. Допоможіть порадою. Хотіла відкрити для сина (13 років) Education saving plan. В банку хочуть його SIN номер. В Service Canada SIN номер не дають тому що у нього Study permit, а він не є підставою для видачі SIN номеру. Хотілося би почати відкладати на освіту зараз, а не чекати поки отримаємо ПР. Які є варіанти в цій ситуації? Дякую
-
Так це мало. Яж хочу щоб дитина вчилася в гарвардах і т.д., щоб були зв'язки і дитина могла піти в політику або в науку, а не в школі де канабіс курять або ширяються, а потім spare change
-
Зв'язки в Канаді дає волонтерство на громаду, заслужена репутація, а не гроші. В політику ви спокійно можете піти після будь-якої публічної школи та будь-якого університету чи коледжу Канади. Гарвард для цього не потрібен. Послужіть громаді десяток років, і будете здивовані, що у вашому колі будуть і депутати, і власники бізнесів, і науковці.
-
Якщо хочуть, щоб дитина нічого в житті не добилася, або змогла добитися якомога менше, то так, такої зп вистачить. А якщо хочуть, щоб дитина заробляла 300к нетто на рік і відчувала себе добре, працюючи в наса, то прийдеться заробляти більше