Українська Манітоба
-
Цікаво скільки ще з новоприбулих живуть на вулиці.
-
Є випадки безхатченків у Торонто і серед новоприбулих. Дві сім'ї провели 5 днів у притулку для бездомних у Торонто (жовтень), аж доки не добралися до Манітоби. Не змогли знайти відповідну роботу, гроші, які мали, зразу витратили на оренду апартаментів і т.п. Робота низькокваліфікована, не змогли платити за рент (month to month). От їх і виселили. Місцеві українці помогли із квитками до Манітоби. Зараз люди у одному із невеличких міст Манітоби, одна сім'я працює на фермі (чоловік тракторист та вміє ремонтувати техніку). Друга сім'я у Вінніпезі, відносно швидко знайшли роботи як production line workers.
-
Так, в Канаді багато бомжів, особливо в великих містах Оце сюрприз
-
Це наші сплять?
-
Авто це добре)) Але якщо не маєш то центрі добре жити. Бо усі автобуси їдуть через даунтаун
-
Чому без авто, в нас знайомі живуть там паркінг підземний прямо з нього в квартиру піднімаєшься, дуже зручно
-
Так, якщо без дітей та без авто даунтаун це зручний район
-
Проживши 3,5 місяці в Вінніпегу. Тепер би хотіла жити в даунтауні. Житло дешевше і добиратися всюди зручніше.
-
Доброго дня. Скільки коштує покраска волосся типу колористики і стрижка? І чи є місця до нового року?
-
Продовжили стан пандемії, тому візи і карти побиту, котрі вже вважаються простроченими, в Польщі все ще діють до березня 2023 + 30 днів. Це для тих, хто заїхав до 24 лютого. Як в інших країнах, на жаль, не знаю. З Варшави є переліт до Торонто без пересадок. Дорого. Але чи не дорожче буде втратити весь переліт в якійсь іншій країні і ще й не знати як повернутись і що робити далі?!🤷