Українська Манітоба
-
Бо ви вже тут звикли і вважаєте Канаду своїм домом ❤️ Я вже так само, сумую за Україною час від часу, приїду побуду і вже хочеться назад до дому…
-
Та наче багатьом заходить. Майже 15% населення Манітоби з україньским корінням
-
Канада просто інакша. Також, якщо ти іммігрант, то треба багато вчитись (або мові, або професії або усьому разом). Я вже про це писав. Багато людей не готові вчитись після 8-годинної роботи на мінімалку. Хтось не хоче , хтось дуже змучений, хтось не розуміє перспектив, а комусь ліньки просто. Для мотивації вчитись, треба бачити себе через 3-5 років. Що хочеш робити, ким стати. Це не дуже просто і не всі готові до середньострокового та довгострокового планування.
-
в Україні дуже часто учбовий процес закінчується університетом. Коли вже під 40 то сідати за конспекти і навчання це як ломати себе через коліно. Але щоб стати на ноги тут це невідємний процес. Тому і ломка і несприйняття змін. Плюс даунгрейд який більшість не може сприймати довго коли немає чіткого плану.
-
я не дуже погоджуюсь, бо тут більшість все таки не з України приїхала. Ті хто тікали від війни зазвичай раді спокійному життю. Який рівень до війни був, його вже точно не буде років 10-15
-
Українське коріння не означає, що люди мають ту українську ментальність. Вони канадці, просто культурно відносять себе і до українців. Ви будете це добре бачити по своїх малих або народжених тут дітях.
-
Сьогодні отримав кілька однотипних запитань у приват про жінку, яку кинули з оплатою торта. Не знаю, яка ціль таких запитів, але скажу, що людина повернулась до Польщі, дуже важко було тут без чоловіка. Як у неї склалась доля мені не відомо, її профіль анонімний, контактів не маю.
-
як це можливо коли немає прямих рейсів з Украіни? IRCC це відслідкувати не зможе . Крім опитування)))
-
Для мене 3-5 це оптимістичний, песемістичний 10+
-
Коли громадянство дають прямо в аэропорту і без екзаменів, то цього не цінують.
-
Будете здивовані, коли IRCC опублікує дані за 2022 рік і там буде кількість тих, хто приїхав з України, а хто з ЄС. Чекайте звіту у липні
-
То не спеціально вам телефонують. Робот набирає номери
-
я нікуди свої номера канадські не давала, окрім державних установ але мені всеодно постійно наярювали на телефон, пишуть смс і тд
-
Для підтримки ПР треба жити мінімум два повних роки з п'яти
-
Опитування та інформація з аплікацій. Якщо люди жили понад 6 місяців в інших країнах, то вони вказували резидентство інших країн
-
Тобто якщо не жити в Канаді ПР в тебе не заберуть?
-
а чому в Канаді все ще існують ці фейкові чеки? тут більше скамів, ніж в Києві
-
тому що такі правила
-
Чому ні?
-
я вам навів інформацію з офіційного джерела а не просто сказав
22 Jan 2023, 08:02
66187/234904
4 minutes ago