Українська Манітоба
-
Для мене 3-5 це оптимістичний, песемістичний 10+
-
Коли громадянство дають прямо в аэропорту і без екзаменів, то цього не цінують.
-
Будете здивовані, коли IRCC опублікує дані за 2022 рік і там буде кількість тих, хто приїхав з України, а хто з ЄС. Чекайте звіту у липні
-
То не спеціально вам телефонують. Робот набирає номери
-
я нікуди свої номера канадські не давала, окрім державних установ але мені всеодно постійно наярювали на телефон, пишуть смс і тд
-
Для підтримки ПР треба жити мінімум два повних роки з п'яти
-
Опитування та інформація з аплікацій. Якщо люди жили понад 6 місяців в інших країнах, то вони вказували резидентство інших країн
-
Тобто якщо не жити в Канаді ПР в тебе не заберуть?
-
а чому в Канаді все ще існують ці фейкові чеки? тут більше скамів, ніж в Києві
-
тому що такі правила
-
Чому ні?
-
я вам навів інформацію з офіційного джерела а не просто сказав
-
Але сподіватись на таке краще не варто)
-
Дякую. Це знав) читав цю історію)
-
чек це розпорядження на оплату. Дуже часто ті фейкові чеки дають за фейкові роботи
-
Це знаю. Ви написали "ні" на те шо жити потрібно 2 з 5 років. Думав може володієте якось інформацією, а не просто написали.
-
не автоматично. Це на розгляд офіцера.
-
В Україні працював податковим юристом, тут же працюю на некваліфікованій роботі, рівень життя звісно інший, але повертатись немає куди, все зруйновано війною. Мені тут подобається,є можливість почати нове життя в розвинутій країні без необхідності шукати схеми, воювати з постановами КМУ та багато чим іншим. Ще був дуже здивований отримати від податкової чек, а не податкове повідомлення рішення.
-
але ПР не автоматично скасують, навіть якщо ви не жили необхдіний час. Я особисто знаю людей, неукраїнців, які 7 років жили поза Канадою і їх запустили до Канади як ПР. Вони якісь там папери заповнили в аеропорту і все.
-
Ви можете той статус втратити www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/understand-pr-status.html
22 Jan 2023, 08:02
66195/236698
about a minute ago