Українська Манітоба
-
Сорі, я не буду переконувати в чомусь, однак, уряд робить оцінку заходів CUAET, в тому всі дані в них є. Коли буде звіт і вам потрібна буле якась інша інформація, яку ви думаєте, що не опублікували, ви можете звернутися до вашого депутата, щоб отримати деталі через його запит
-
Однак, це не проходить
-
та тут в EOI кожен другий ставить резидент України)))
-
Соррі не так прочитала 🤭
-
Там було питання резидентом якої країни ви є. Якщо ви жили 6 місяців і довше в іншій країні, а не Україні, то це все є в IRCC. В будь-якому випадку, в IRCC доволі точні дані
-
я про тривалість війни, так-то я себе ок почуваю тут, гріх бідкатись, і я і дружина і малий знаємо англ, працюємо в айті (дружина тут, я на британську компанію віддалено)
-
Ось детально рописано про те, що і як враховує офіцер www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/card/permanent-resident-determination.html
-
Вітаю. Люди, порадьте. Захворіла дитина, сиджу і думаю, чи сьогодні подзвонити і сказати роботодавцю, що я беру 2 day off, чи вже завтра перед початком роботи? Як керівники відносяться до того, що їм дзвонять у неділю? Хочу, щоб вона (керівник) це нормально сприйняла. Може тут взагалі не прийнято дзвонити на вихідних?
-
ви просто сказали, що точно знаєте звідки більшість приїхала, я єдине, що спитав , якими метриками користувались. Опитування чи точні данні, які неможливі через відсутність прямих рейсів з України
-
Сам хочу помилятись
-
10 років🫣 Дуже сподіваюсь що ви помиляєтесь 🙏
-
Дякую. Робота по змінах, не офісна.
-
На основі даних з аплікації можливі. Якщо буде похибка на яких кілька сотих відсотка, то не дуже принципово.
-
Якщо ваша робота позмінна і потрібно шукати заміну, то варто хоч скинути смс керівнику. Якщо офісна і не буде великої шкоди через вашу відсутність, то дзвоніть зранку. Моя думка.
-
я не про опитування тут, я просто нудний економіст-статистик. завжди цікавлюсь якістю дати, а не результатами)
-
То наче для отримання громадянства потрібно 3 з 5 прожити
-
Давайте його зробимо тут. Особисто я з України майже одразу сюди, тільки візу вклеїв витратив днів 9 на візу, та очікування літака
-
за якість даних Канади можуть віповідати лише ті, хто брав участь в обробці цих даних
-
почитайте уважно, я якраз про якість і питав)))
-
я взагалі не про дані Канади а про самостійне опитування
22 Jan 2023, 08:02
66220/236724
about 2 hours ago