Українська Манітоба
-
Є таке,тому я вирішив взяти нове авто седан за 25.000 під виплату 450 в місяць на 5 років, замість авто бу кросовер повний привід 2015-2017 року з пробігом 100-150.000 так само платити 450 в місяць на 5 років. бо дивлюсь на знайомих то рейка потікла 1500$ заміна,то ходова 2000$,то ще щось.і я голову почуухав і нове буду брати
-
А який пробіг?
-
Три з п'яти
-
Я теж серед іншого розглядаю ці седани... Але мучаюсь що робити з цим теперішнім "кабанчиком" чи продавати його поки не пізно. Чи може після майбутнього апгрейду все буде гаразд якийсь час...
-
а який пробіг у того пілота? Хонди популярні і дорогі тому що на них люди їздять по 300к без великих витрат
-
В Brandon clinic на Dennis Street. На другому поверсі, в кінці коридору. Черга зараз невелика. Вам там дадуть форму заповнити спочатку.
-
Я ще не взяв,але думаю КИА форте або хундай елантра 2023 року
-
Вибачте, це на фудбанках і макаронах?
-
Ну якщо ще поміняю всі сальники і амортизатори в зборі то нарешті ж мають "закінчитись" ці траблики ))) Але вже не впевнений на всі сто і тому хочеться псіханути продати і взяти щось нове...
-
Щось цікаве відбувається на лівому березі Дніпра навпроти Херсона. На цьому відео російський бронетранспортер обстрілює Антонівський міст в районі виїзду в бік окупованого міста Олешки, а потім, схоже, забирає пораненого. Висновки робити зарано, але таке враження, що якась наша ДРГ форсувала Дніпро.
-
Я б продав і взяв би щось нове новий седан до 25.000або бу кросовер 15-2018 рік до 25000. А там вирішувати вам
-
Я взяв коли було 220 000 км. Зараз 240 з лишком...проблема в тому що попередній власник меноніт ремонтував авто мабуть тоді коли взагалі критично було. І я вже за ці 10 міс. поміняв підшипники на всіх колесах, ремінь ГРМ, sway bar link, etc.
-
І проблемка ще в тому що дружина також має driver license, і в зв'язку з переїздом в новий будинок конче необхідне друге авто....
-
чому в зборі і навіщо зразу всі? У вас там вся ходова випала? Ви всю машину на нову не заміните - буде неймовірно дорого. Продайте його і купіть щось типу crv з меншим пробігом.
-
я особисто би не брав машини з пробігом більше 160. А підшипники всі разом загули за ваші 20 тис? бар лінки ті взагалі копіки коштують навіть для Канади. Вони на всіх машинах летять
-
ну не факт. Є ситуаціі коли один загудів а інші ще ходять довго.
-
Та crv для моєї ватаги (4 дітей) замалий )))
-
Заходьте на автотрейдер і дивіться по цінам по провінціям
-
Калгарі не варіант ?
-
І порада купити авто десь в іншій провінції наприклад в онтаріо,бс,або квебеку там авто на 3-5000 дешевше,там так само кредит можна взяти і вибір авто набагато більший ніж тут
22 Jan 2023, 08:02
66318/234819
about a minute ago