Українська Манітоба
-
Заходьте на автотрейдер і дивіться по цінам по провінціям
-
Калгарі не варіант ?
-
І порада купити авто десь в іншій провінції наприклад в онтаріо,бс,або квебеку там авто на 3-5000 дешевше,там так само кредит можна взяти і вибір авто набагато більший ніж тут
-
Ні почали гудіти по одному(один спереду і один ззаді) але вже якщо міняю один то кажуть що інший також через декілька міс.можливо почне. Тому я міняв по два за раз
-
шукайте щось в доброму стані. Дивіться на людину яка продає - якщо вона навіть на скотч жаліє грошей щоб там щось підмотати то я б не купував таке особливо коли ви не маєте свого сто
-
схоже що ви трошки перестарались. Міняли підшипники комплектами я б не став. Амортизатори може парою і не всі 4 і то якщо от точно вони всьо.
-
Що ви хочете синдром "першого авто" 😂 В Україні не мав авто і прав і т.д.і все це далеко від мене було ☺️.Всі сили і кошти йшли на накопичення для власного житла....
-
Все може бути,тому я і кажу спершу людина яка займається авто йде поревіряее його і якщо все норм то тільки потім їхати і купляти його
-
3 з 5 то вже можна на паспорт подаватись.
-
2 з 5.
-
він може бути крашеним з балончика в гаражі нашим браттями з сонячної нігеріі. І на вашому ж скріні друга сторінка ті ж 140 тис і 23 тис ціна
-
Щоб не відкликали ПР.
-
Для чого?
-
Ось приклад у Торонто 17 рік 20800 пробіг 70.000. а тут 23-25000 пробіг 140-150.000
-
Три з п'яти років треба жити в Канаді
-
Довіреність можете зробити українською мовою у цього нотаріуса Natalia Svechin, потім йдете сюди : 405 Broadway ( Companies Office ) щоб штамп поставили, потім відправляєте в Посольстві України на легалізація, і все, далі в Україні потрібно буде переклад зробити ті штампи які англійською мовою і завірити нотаріусом і готово. І якщо для продажу нерухомість то звичайна генеральна довіреність може не підійде, уточніть краще у нотаріуса в Україні зразок, щоб її потім прийняли.
-
є 4 квитка безплатно
-
Це 15ти річне авто. Воно вже ніколи не буде новим. То й ставитися до нього варто відповідно. Доки двигун та коробка працюють без проблем, кузов не розіалюється від іржи, а ходова не гримить - не морочте собі голову. Ростік (300 Stanley St) ваш найкращій друг P.S. тримайтеся подалі від КІА 2.4 L двигуна
-
Авто з Торонто страждають від іржи... Це особливо відчувається, коли механік бере 100 за роботу, яка зазвичай коштує 20, бо воно все іржаве.... Калгарі має проблеми з камінцями та градом, яки псують фарбу та вітрове скло. Але не так іржавіють..
-
Але стаття 5 лютого 2020, ..
22 Jan 2023, 08:02
66335/234904
12 minutes ago