Українська Манітоба
-
Беріть гібрид. Це найкращий варіант, якщо знайдете звичайно
-
Бо дизелів немає
-
Погоджуюсь. Але з цінами на бензин теж не *варіант.
-
Собака погризе салон і коли ліз дійде кінця на нормальних умовах не повернете авто (доведеться або виплачувати його повністю або доплачувати зі свого карману за пошкодження)
-
Вибачайте за затримку, сьогодні не сиділа в Телеграмі. Спробую поділитися. Загалом скажу, щоб запобігти критиці "що то за життя, коли собі відмовляєш в усьому" - ні я, ні діти не відчувають погіршення рівня життя, живемо майже так, як звикли в Україні. Від дечого не суттєвого відмовилась, але це, вважаю, нормально, коли працює один з п'ятьох 😊 Отож, житло 1650 (закінчиться контракт - знайду дешевше), інтернет 55, три телефонні тарифи по 27, в мене Вінпас, в чоловіка машина (страховка 170, бензин по-різному звичайно ж, але купив седана, щоб пальне "пив", а не "жер" 😁). Одяг і взуття купляємо в основному у Волмарті та Giant Tiger. Продукти у Суперсторі, солодощі в Доларамі (це зло, коли біля дому Доларама!). Стосовно продуктів - якщо знижка на ходовий продукт, то беру кілька пачок, і не планую майже меню, тобто якщо акція на фарш - то будуть тефтелі, якщо на стегна - то на вечерю печена курятина ☺️ Таким чином на продукти йде до 600 доларів (це на 5-х, нагадаю, хоча старший син за двох їсть...то може і на шістьох бути 😂). Ну і смаколики з пивом ще доларів 100 разом затягнуть. Каву п'ю вдома, манікюр не роблю і стрижу всіх сама після кількох відео у Ютубі 😁
-
Ну так це мої витрати, якщо вррахувати що я живу в будинку. (У вас житло 1650 у мене 3500 з послугами усіма. Бо в мене 6 ро людей я дружина діти і батьки) (У мене 5500 в середньому на місяць.) але я без авто. Зауважте тут немає дейкейру, відрахувань на пенсійний+ накопичувальний рахунок, накопичення, відпочинок, навчання дітей і медецину. Приклад: Я з гарною страховкою за себе в дружину віддав 630$ наприклад за стоматолога. 80% покриває страховка. Тобто повна ціна була б 3150кад. Я вже мовчу про хоч деякий запас грошей на непередбачувані ситуації (захворів тощо) Я розумію що багатьом українцям здається що це супер великі грощі. Бо доллари жеж. Ps дружина манікюри також не робить але стригуся я у парикмахерській. Не думаю що це велика різниця.
-
Читала тут коли розмовляли, що є якийсь ліміт на пробіг у рік, якщо більше то платити, казали щось 16000 миль у рік, тоді порахувала що то мало. І казали що це вигідно тільки якщо для бізнеса. Але може хтось знаючий додасть чи виправить мене. Або пошук по чату спробуйте
-
Це звісно не моя справа, але ви запросто могли би і трьохбедрумку на 6-х знімати. Так у вас не було би подвір'я, барбекю і т.п. Але 1000 мінімум економили би лише на оренді. А якщо ще врахувати витрати на газон і сніг - ще більше
-
Її ніхто навіть не здасть мені через стандарти оренди. Та і ви ж розумієте як це важко у батьків і нас зовсім інший життєустрій та розпорядок. Коротше вирішили так. Я бачив ще варіант винаймати 2 квартири але це майже тий самий прайс але є свої мінуси. А наразі вже і змінювати якось нічого не хочеться.
-
Ну не скажіть. Лендлорди різні є. До прикладу у нас одна дитина і ми маємо за місцевими законами знімати двухбедрумну. Але лендлорд погодився здати 1-бедрумку. Коротше кажучи треба питати