Українська Манітоба
-
Ну не скажіть. Лендлорди різні є. До прикладу у нас одна дитина і ми маємо за місцевими законами знімати двухбедрумну. Але лендлорд погодився здати 1-бедрумку. Коротше кажучи треба питати
-
Нема закону такого. Ми з дитиною знімали 1-бедрум у двох різних компаній. Жодних проблем
-
Ну може і немає, але більша частина лендлордів "встають на рога"
-
Доброго дня спільнота! Підкажіть будь ласка, якщо хтось живе в місті Брендон, як там з роботою? Мені сказали що єдина робота на повний день, дають на м'ясокомбінаті. І то велика черга до осені. Чи дійсно так? Чи все ж таки реально знайти іншу роботу на повний робочий день? Англійська intermediate, не боюсь говорити.
-
У нас сім’я з 5 людей, то знімали 2 кім, взагалі питань не було від лендлорда👌
-
Ну я ж і не кажу що всі лендлорди недоговірні, але є такі що не погоджуються
-
Окей, з дечим згідна. АЛЕ Я вчителька, а вчителі - то страшні люди! Отож пройдемось по цьому коментарі 😜 Житло: Вам багато разів писали - переплачуєте. Розумію, що по приїзду в Канаду не було часу на пошуки, сама така ж, але по закінченні контракту - міняйте, якщо Вам мало грошей. Як писали вище - 3-кімнатна квартира цілком нормально буде (а для українця це ж 4-кімнатна 😁). В мене 3 різностатевих дітей, теж по правилах 2-кімнатну не можна, але по факту лише по одній квартирі була через це відмова. Знайомі от живуть 6-ро в 3-кімнатній (де 5 з них вже повнолітні), в котеджах з подвір'ям, платять 1500+200 на комуналку. Дейкер. Туди віддають дітей, якщо мама йде працювати, тобто це плюс, а не мінус у сім'ю. Якщо не помиляюся, Ваша дружина не працює, тож Вам і не доречно це. А так як Ви вже давно тут, могли би попасти за 2 долари в день вже. Пенсійний, накопичувальний рахунок: не бачу для себе в ньому смислу до отримання ПР і остаточного розуміння, що я тут буду жити. Відпочинок: можна перші роки обмежитися Манітобою, я ще тут багато чого не бачила 😄. Навчання дітей. Якби ми з чоловіком не лізли зі шкіри, ми вже не встигнемо заробити на навчання 3 дітей, ми не ІТшники. Тож будуть кредити, але знову ж таки, рано про це думати до ПРу. Медицина. А що з нею не так? Вона безкоштовна. Лікарська - це 100 доларів у рік максимум з Pharmacare. А стоматологія поки що може бути субсидійована, а потім у чоловіка включаться бенефіти на всю сім'ю. Та й колись я знайду роботу, може вони і в мене будуть. А запас грошей почне відкладатися знову ж таки, коли знайду роботу, це я бачу по наших теперішніх витратах. Тож, я вважаю, якщо "не вистачає" - треба переглядати витрати і знайти в них помилки. А ще зрозуміти, що ти бідний, що з трьома дітьми ти не можеш зразу летіти в Домінікану (та і ну нафіг ті літаки ближчим часом) і не гребувати "субсидіями" та допомогами. Все так не буде! 😊 А з Вашою зарплатою можна жити "в шоколаді".
-
Я досі чекаю з 2 травня. 2 травня подав і досі на розгляді.
-
Кирило, переселяйтися до нас в сусіди))) Кидала недавно 3-бедрумний дуплекс + є велика кімната в бейсменті. Стрижка газонів входить у вартість. Сніг я сама, жінка, зимою лопатою чистила перед входом - все ок. 😁
-
Через WES? Дружина походила.
-
Новоприбулі, хто проходив evaluation course-by-course і має бажання поспілкуватися-проконсультувати?
-
Напевно залежить де робота знаходиться і як мандрувати. Лякають що відстані у Канаді великі. А так виходить тільки 55 км на добу дозволено. Я щє не в Канаді але вже подумки поїхали мандрувати Америкою на машині 🤣
-
На 4000$ вдома звичайно краще почуватися олігархом. У мене минулого місяця було 1800, бо хворів більше тижня, вийшли в нуль. Айфон взяти не вийшло ))
-
Хочу уточнити, чи правильно розумію порядок дій та почути реальні терміни.
-
@weswestern , до речі, а в Манітобі нема варіантів для новоприбулих зробити безкоштовно, як в Онтаріо?
-
Яка саме потрібна допомога чи консультація?
-
Так, інших варіантів не знаю.
-
Через WES Gateway не було безкоштовно. Така сама вартість була, просто оцінка була набагато швидше. Так, там можна course by course, але треба обов'язково телефонувати до WES після візиту до Gateway програми
-
Безкоштовно можна було зробити через WES Gateway, але я особисто не знаю, чи вони робили опцію для course by course. Щодо термінів: ми робили оцінку у 2018, Апостиль опрацював документи за 3 тижні, WES десь за місяць.
-
Дякую. Я чомусь знаходила, що Іміджевий нічого не прийме без коду від WES, який приходить після оплати.
22 Jan 2023, 08:02
66443/239308
2 minutes ago