Українська Манітоба
-
Ви помилились адресатом 😄
-
А ви не токсична людина писати на початку повідомлення незнайомій людині що "як на вчителя то у Вас багато граматичних помилок" 🤣🤣
-
😄 Я токсичний? «Вибачте, але я без сну, фул тайм роботою, малою дитиною і ще всілякими документами уже так за@@@лася, плюс побутові речі (їсти, прання, прибрати), що у 25 років мені важко присісти зав'язати шнурки.» Можете підставити під ці дані будь-яке інше місто/країну/континент і вам буде однаково погано. Може справа не в місці?
-
*розпалюю вогонь*
-
Так ви теж токсік
-
Це була пряма мова пані Teti, читайте переписку вище 😄
-
Замітаєте?😂
-
Ви ж самі написали,що втомились з побутовими речами,документами і маленькою дитиною) Вам б кудись відпочити,щоб голова і емоції відпочили Тут немає нічого стидного,що чоловік заєб@вся як і дружина Ви самі може не замічаєте як можете накидатися на людей
-
Чому вам здається, що комусь ваша думка тут в чаті важлива? Хто токсік хто ні
-
Так ти сама влізла у сварку😂😂 який сенс тоді було лізти, це логіка дорослої людини?
-
Так не я вирішую, а реальність. Реальністі до одного місця що ти думаєш, вона існує і взаємодіє так як хоче по своїх правилах
-
Ми собі вели діалог,бесіду з Іваном Ви впхали свої 5 копійок,нікому не потрібних Написали як мала дитина 🤦🏼♀️ Колу на дворі 21 вік і якщо людина тільки написала 1.т9 міг виправити 2.людина побаче і переправить,як зробила я 3. «Токсік» як ви виразились я чи ні ,вирішувати не вам)