Українська Манітоба
-
Добрий день Скиньте будь ласка посилання , по якому реєструватися в Бест Вестерн на отримання документів?
-
Дякую)))
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
Доброго дня. Скажіть, ви відкривали рахунок вже маючи ПР?Хотіла відкрити для сина (13 років) Education saving plan. В банку хочуть його SIN номер. В Service Canada SIN номер не дають тому що у нього Study permit, а він не є підставою для видачі SIN номеру. Хотілося би почати відкладати на освіту зараз, а не чекати поки отримаємо ПР. Які є варіанти в цій ситуації? Дякую
-
Вітаю панство! Мене звати Олена, я психоаналітична психотерапевтка. Запрошую на онлайн сесії для налагодження свого ментального здоров‘я. Можна звертатись при складнощах в побудові стосунків, тривожності, депресивності, дезорієнтації, поганому ставленні до себе, проблемах харчової поведінки, втраті близьких і всьому, що здається, вже важко витримувати і викликає спантеличеність. Працюю з дорослими та підлітками. Про себе: ⁃ Маю вищу психологічну освіту та психотерапевтичну; ⁃ Маю великий досвід особистої психотерапії (більше 600 годин) ⁃ Досвід роботи 8 років; ⁃ Знаходжусь в постійній супервізійній роботі; ⁃ Регулярно підвищую кваліфікацію участю в семінарах, конференціях, читанням проф.літератури; ⁃ В роботі базуюсь на принципах етичного кодексу, професійності та емпатичності. Пишіть в особисті✨
-
Дякую, додам дипломи)
-
Дякуємо, вам, психоаналітична психотерапевтка. Я поки прочитав, то здалося, що забув українську мову 😂 Ми хоч фільтруємо такі речі тут у чаті, але багато українців у Канаді справді потребують допомоги. Якщо можете дописати до свого повідомлення про вашу освіту та додати відповідні дипломи, будемо вдячні. Як ні, то видалимо повідомлення - дуже багато Спартаків суббот в інтернеті.
-
Я розумію вас. Я пропоную сесії українцям. Якби не війна - я була би вдома і працювала би в офісі. І я не беру за свої послуги вартості сесії місцевих спеціалістів
-
О авжеж, та я і не лікарка
-
Так, в Манітобі