Українська Манітоба
-
Не дуже зрозуміло як працює страхова від кредитки Мені потрібна звичайна легковушка може підкажете приблизні ціни
-
Ага на убері місць багато, а за 200к тут є кому «робити» Не втримався
-
та там трошки дорожче наче ніж 2 долари. Я минулого року на тиждень робив то було щось доларів 30 здається
-
страховка на рент авто від МРІ? 2 долари на день, якщо не помиляюсь
-
Коли ви робите оплату за допомогою кредитної картки то ви автоматично маєте страховку. Почитайте свій договір який вам дали коли відправили вам кредитку. Там багато чого застраховано. Якщо лінь читати то просто зайдіть в любий автопак і зробіть страхування на день чи на скільки там. Воно мабуть десь доларів 10 в день коштує, я не пам'ятаю
-
ось. Там мінімум на 3 дні і буде 21 доллар якщо по Манітоба і 27 доларів якщо вся Канада apps.mpi.mb.ca/irc/estimate.asp?doCalc=Y&#BotEstimate
-
Так, бо 15 доларів оформлення ще.
-
Можливо чиїсь знайомі подавались недавно на CUAET як йдуть справи з отриманням віз? Чи правда що чоловікам не видають візи по 8 місяців потрібно чекати ?
-
Доброго дня, хтось має Capture card? Готовий взяти в оренду, або купити.
-
Неправда Знайомі отримали візи ледь не за 2 тижні, але вони у Швейцарії (можливо країна має значення)
-
Підкажіть, чи можна замінити психотерапевта шоколадом з канабісом?
-
Поділіться посиланням для фінансової допомоги українцям. Завчасно дякую
-
🙏🏼 srv217.services.gc.ca/ihst4/Questionnaire.aspx?sid=0189e9bc-3b45-4c9d-9399-96d454496c71&lc=eng&GocTemplateCulture=en-CA&iffsappid=cats&iffssid=dc55fc95-02e7-4c87-bc6b-2d073a7d2ad7
-
Вже є такі ,які рибу продають без ліцензії, причому і велику теж . Чекаємо першого отруєння . Доки людям штраф на пару тисяч не випишуть , вони не зупиняються. Я читав як тут отримати комерційну ліцензію на продаж , то такі танці з бубнами + треба бути постійним резидентом .
-
Нажаль ні
-
і плейлістом пісень Боба Марлі 🙂
-
Там є три вида ліцензії ,але саме на вилов ,та продаж потрібна така .
-
Я погуглив , треба commercial fisher licence . Неначе перша ,що вибило у списку то наявність PR .
-
В сенсі на рибу ліцензію, треба бути ПР? Цікаво.
-
www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/pubs/fish_wildlife/fish/commercial_fishing_guide_2021_2022.pdf . Людям смішно , думають , та тож всього риба, це не проблема 😅 Чекаємо на результати . Не здивуюсь,якщо потім буде звернення до КУК по допомогу .
22 Jan 2023, 08:02
66618/239718
4 minutes ago