Українська Манітоба
-
Я б і сам тебе горіхами погодував би...
-
Вітаю! Потрібна порада :) В серпні хочу полетіти додому в Україну на якийсь час. Мій паспорт був дійсний до березня 2023, але минулого року у Вінніпезі був консул з Торонто, який продовжив термін його дії до 2026 року (напис з печаткою та підписом). Після цього я нарешті змогла оновити ворк перміт та вклеїти візу. Але декілька тижнів тому літала в Калгарі, і працівники авіалінії просили моє водійське посвідчення, адже не були певні щодо паспорта (почали фотографувати продовження, комусь надсилати, одне в одного перепитувати і т д). Тепер хвилююсь чи не матиму проблем на кордонах в серпні, коли летітиму в Україну. Вже дзвонила в консульство в Оттаві, працівниця сказала, що в час воєнного стану мали б пропустити з продовженим паспортом, але це також залежить від людського фактору. Чи хтось вже літав з продовженим паспортом? У вас були проблеми на кордонах? Як я можу впевнитись, що купую квитки не дарма? Дякую заздалегідь за допомогу!
-
Тільки після мене
-
Вітаю. Якщо комусь потрібна робота, то в компанії Autoline є вільні вакансії. Компанія займається відновленням автомобільних запчастини. Full time, 40 годин на тиждень, бувають overtime. Заробітна плата 14.15 на годину. Кожні 6 місяців компанія піднімає зарплатню працівникам. Вимоги до англійської мови мінімані. На фабриці є українці які допоможуть пройти інтерв'ю. Без досвіду, тренінг на робочому місці. Адреса: 675 Golspie St, Winnipeg, MB R2K 2V2 Своє резюме відправляйте на email: [email protected]
-
Як на мене Кушина гарніша ніж Сакура
-
Але виглядаеш краще Кушини
-
Що саме ви маєте на увазі? Зареєстрований рахунок, який дає змогу відкласти сплату податків і накопичити на пенсію, це RRSP. Як правило, тими грошима користуються тоді, коли малий дохід і ви переходите на нижчу податкову сходинку. Ну на пенсії якраз доходів нема, то податки з того рахунку будуть менші