Українська Манітоба
-
Але виглядаеш краще Кушини
-
АХАХАХА я наче не схожа на коноху)
-
Мені прийшов лист в кабінет, шо поки разглядают новый я можу працювати по старому. Але він на 3 роки... за 3 роки я гадаю що новий зроблять 😁
-
TFSA ще може бути
-
До речі з приводу пенсійних заощаджень....це тільки рахунки RRSP рахунок чи ще якась альтернатива ?
-
Що саме ви маєте на увазі? Зареєстрований рахунок, який дає змогу відкласти сплату податків і накопичити на пенсію, це RRSP. Як правило, тими грошима користуються тоді, коли малий дохід і ви переходите на нижчу податкову сходинку. Ну на пенсії якраз доходів нема, то податки з того рахунку будуть менші
-
Чому? Він дозволяє поглянути на проблеми ніби зі сторони та дізнатись за ті ж гроші, чи є вони насправді, чи то лише мариво свідомості. Обгрунтуйте свою думку. Якщо ні, то чому він тут усюди вільно продається?
-
Поглянув рент машини на день від 100 баксів а чи є дирчик подошевше?
-
Uhaul truck
-
У дитини був подовжений паспорт, їхали з ним в Канаду з пересадками в 3 аеропортах різних країн поза межами Канади. В одному тільки спитали щодо терміну дії паспорту. Показала сторінку з подовженням, все ок. В Канаді були в 2х аеропортах, питань не було.
-
Краще Жадан і Собаки🫡👌
-
Цікаво, який кредитний рейтинг можна мати усього з однією кредитною карткою в Канаді? Реальний приклад. Ось з нами поділились новоприбулі, які відкрили рахунок у серпні 2022 року, мали усього одну кредитку, справно користувались майже рік. За неповний рік, кредитний рейтинг виріс з початкових 660 балів до 748, що це дуже добрим результатом. Дізнатись про свій кредитний рейтинг можна абсолютно безкоштовно також і на Borrowell.
-
У Scotia 748 , на Borrowell 709. хз де правда
-
Маю ще питаннячко на сайті еір Канада хотів купити квитки на літак але не бачу там пояснення щодо багажу чи ручна кладь включена у вартість
-
Ні. В мене 696. Раз забула вчасно поповнити.
-
3 місяці тут, теж 748, теж одна кредитка. може в них щось заглючило і всім 748 пише?..
-
В мене там 0)
-
Це різні кредитні бюро. Borrowell дає рейтинг від Equifax, дані з якого беруться для рішення по іпотеці, кредиту на авто тощо. Банки ж мають дані від TransUnion. Вони використовують ті дані для оцінки вас як внутрішнього клієнта.
-
Банки так само обмінюються інформацією з Equifax
-
Я брав у аеропорту у november 2022 за 57 на добу
22 Jan 2023, 08:02
66676/231845
about an hour ago