Українська Манітоба
-
Не моя справа, але я б не йшов на 35К в рік і з тими всіма схемами через селфемплоймент або корпорацію. Я ще можу розуміти коли там умовно дохід близько 100К+ то можна ігнорити бенефіти, ЕІ оплату бухгалтеру тощо. Але за 35 я б не зв'язувався. При чому на будові, де взимку робіт менше і всі сидять в несезон на ЕІ...
-
З 12 липня здається до sublet 1-bedroom apartment. Оренда до 31 січня, за бажанням, можна продовжити. Зараз квартира частково мебльована, якщо якісь позиції меблів вас цікавлять, то можна обговорити це під час особистої зустрічі. У квартирі можна мати маленьких тварин. Вартість 1300 $ включаючи опалення, воду та паркінг. З усіх питань звертатися до особистих повідомлень. Апартаменти знаходиться за адресою 234 Moray street.
-
Self-employed контрактор дуже просто все. Про корпорацію мова не йде взагалі. Часто просто нема вибору, бо на будівництві переважно тільки так працюють. Тут від вас не залежить, яку форму співпраці пропонують. Якщо немає payroll, то під вас спеціально не зроблять.
-
Цей банк 🏦 один з найкращих і найбільших, але щоб вам взагалі встановили кредитний ліміт, потрібно щоб ви показали скільки маєте коштів, маєте 1000$ тоді ліміт такий і буде, маєте ноль, ніякого не буде, з другом були в TD там такі умови і сказали. Простий рахунок то без проблем, він запитував коли вже пройшло майже пів року.
-
Інформація для тих, хто шукає житло: Здається будинок у районі "Чарльзвуд". 3 спальні, 1 санвузол, є деякі меблі, один поверх, задній двір обгороджений. Школи, магазини, автобусна зупинка поряд. З 1го липня можна заїжджати. 1400 кад/міс + комунальні платежі. Адреса: 219 Haney str. Winnipeg 204 509 10 96 Прохання зробити репост за групами
-
Так.відрийте сейвінг рахунок. ( мені капнуло відразу , як тільки відкрив. Звісно і зп була підвʼязана і автоматичні платежі за телефон)
-
Все залежить від потреб, та складу команди в яку набирають. Якщо нема часу і ресурсу на довгий онбордінг, то шукають відразу з досвідом, так. Але це не значить, що свіжий випускник не може податись. Можна так показати зацікавленість та жагу, що візьмуть і без досвіду, розуміючи, що людина швидко пристосується
-
Scam ? Thanks for the reply, am located in alberta but now in Guam for medical coaching, what's the condition cause due to being in house bound, i just went through throat cancer surgery which was why I can't be able to come see it and pay cash but am willing to add an extra $50 if you can secure it till mover agent allow come pickup and paying you with my bank paypal, so kindly .