Українська Манітоба
-
Цей банк 🏦 один з найкращих і найбільших, але щоб вам взагалі встановили кредитний ліміт, потрібно щоб ви показали скільки маєте коштів, маєте 1000$ тоді ліміт такий і буде, маєте ноль, ніякого не буде, з другом були в TD там такі умови і сказали. Простий рахунок то без проблем, він запитував коли вже пройшло майже пів року.
-
Інформація для тих, хто шукає житло: Здається будинок у районі "Чарльзвуд". 3 спальні, 1 санвузол, є деякі меблі, один поверх, задній двір обгороджений. Школи, магазини, автобусна зупинка поряд. З 1го липня можна заїжджати. 1400 кад/міс + комунальні платежі. Адреса: 219 Haney str. Winnipeg 204 509 10 96 Прохання зробити репост за групами
-
Так.відрийте сейвінг рахунок. ( мені капнуло відразу , як тільки відкрив. Звісно і зп була підвʼязана і автоматичні платежі за телефон)
-
Все залежить від потреб, та складу команди в яку набирають. Якщо нема часу і ресурсу на довгий онбордінг, то шукають відразу з досвідом, так. Але це не значить, що свіжий випускник не може податись. Можна так показати зацікавленість та жагу, що візьмуть і без досвіду, розуміючи, що людина швидко пристосується
-
Scam ? Thanks for the reply, am located in alberta but now in Guam for medical coaching, what's the condition cause due to being in house bound, i just went through throat cancer surgery which was why I can't be able to come see it and pay cash but am willing to add an extra $50 if you can secure it till mover agent allow come pickup and paying you with my bank paypal, so kindly .
-
Розумію, що не в тому чаті пишу, але хотів лише 1 запитання задати. Чи правильно я зрозумів, що якщо моя дружина на парт таймі (permanent), але по факту працює по 40 годин на тиждень, то можна буде після 6 місяців спробувати податися на PR по SWM?
-
Сходити в інше відділення мабуть. Відправляли пару разів, проблем не було і навіть не питали.