Українська Манітоба
-
Користуюсь такими таблетками с костко Прекрасно все відмиває… Може вам фільтр треба почистити?
-
В мене свого часу не було ніяких документів підписано. Чеки і все. Перед подачею декларації працедавець прислав форму, вже не пам'ятаю яку саме. Але там було вказано всі виплати. Їх і вказав в декларації. Податки нарахували, сплатив. Майте на увазі, що не зайвим буде оформити собі страхування. Бо наврядчи працедавець вас страхує.
-
Які таблетки юзаєте? Виробник також має значення
-
Фініш теж користувалась, все було good 👍
-
Користуюсь Finish Quantum Ultimate. В цілому результатом задоволений. Думаю, що конкретна модель посудомийної машини також далеко не останню роль відіграє
-
Любі друзі підкажіть питання хто міг би допомогти скласти резюме. ( в мене е усі документи карти, кредитки). Я пробував скласти резюме на Indeed, але не можу зрозуміти чи усе вірно зробив. Я розумію що то не безкоштовна послуга. Е приклади резюме, хто б міг допомогти напишіть будь ласка у повідомлення. Щиро дякую усім гарного вечора.
-
Пошукайте у файлах чату. Там є декілька прикладів
-
Щиро дякую
-
Друзі підкажіть у цій групі можна запитувати і за житло? Я чого запитую бо планую переїзд до Мордену або Уінклеру, і хочу більше дізнатись. Якщо може хтось щось знае, буду щиро вдячний за будь яку інформацію. Усім гарного вечора.
-
А вибачте що за OFE, бо я ще не дуже плаваю в усіх моментах стосовно цього. Дякую
-
Дякую