Українська Манітоба
-
Фініш теж користувалась, все було good 👍
-
Користуюсь Finish Quantum Ultimate. В цілому результатом задоволений. Думаю, що конкретна модель посудомийної машини також далеко не останню роль відіграє
-
Любі друзі підкажіть питання хто міг би допомогти скласти резюме. ( в мене е усі документи карти, кредитки). Я пробував скласти резюме на Indeed, але не можу зрозуміти чи усе вірно зробив. Я розумію що то не безкоштовна послуга. Е приклади резюме, хто б міг допомогти напишіть будь ласка у повідомлення. Щиро дякую усім гарного вечора.
-
Пошукайте у файлах чату. Там є декілька прикладів
-
Щиро дякую
-
Друзі підкажіть у цій групі можна запитувати і за житло? Я чого запитую бо планую переїзд до Мордену або Уінклеру, і хочу більше дізнатись. Якщо може хтось щось знае, буду щиро вдячний за будь яку інформацію. Усім гарного вечора.
-
А вибачте що за OFE, бо я ще не дуже плаваю в усіх моментах стосовно цього. Дякую
-
Дякую
-
Ого ще й таке е, то взагалі добре
-
Дякую зараз буду розбиратись з цим, дякую.
-
Дякую
-
Добрий день, скажіть будь ласка,кто приїхав з дитиною як вона добирається до школи ,там вона є в кожному районі і вони всі схожі між собою чи можна обирати? Як вам взагалі в зимою Манітобі якщо немає автівки? Питаю бо живемо в Німеччині дитина їздить сама в школу та пощастило віддати в приватну школу де добре відношення та цікаво.А зараз чоловік всеж таки хоче їхати в Канаду а для мене школа та клімат суровий головний фактор бо тітка живе в Сибір і розказувала ,що більше 5 хв на автобусній зупинці простояти то можна окочуритися.