Українська Манітоба
-
А вибачте що за OFE, бо я ще не дуже плаваю в усіх моментах стосовно цього. Дякую
-
Дякую
-
Ого ще й таке е, то взагалі добре
-
Дякую зараз буду розбиратись з цим, дякую.
-
Дякую
-
Добрий день, скажіть будь ласка,кто приїхав з дитиною як вона добирається до школи ,там вона є в кожному районі і вони всі схожі між собою чи можна обирати? Як вам взагалі в зимою Манітобі якщо немає автівки? Питаю бо живемо в Німеччині дитина їздить сама в школу та пощастило віддати в приватну школу де добре відношення та цікаво.А зараз чоловік всеж таки хоче їхати в Канаду а для мене школа та клімат суровий головний фактор бо тітка живе в Сибір і розказувала ,що більше 5 хв на автобусній зупинці простояти то можна окочуритися.
-
У школу взагалі-то будете ходити у ту до якої відноситься ваш район міста. Школи непогані але далеко не однакові. Вибір району міста (а тут вже ціна стає основним фактором) стає першочерговим питанням. Бо на районах подешевше можете зіткнутися (і обовязково зіткнетеся) з відповідним контингентом. З усіма витікаючими наслідками. Школи досить невеликі і їх відносно багато. Тож майже кожен район має свою школу або навіть 2. У мене на районі наприклад 2 школи, одна з яких френч емердж скул. Тобто з поглибленим навчання французької. Якщо відстань від вашого будинку до школи більше 1.6км то у початковій школі буде безкоштовний автобус з та до школи. Починаючі з якогось там класу (чито 6 чито 8.) автобус безкоштовно не надають, але якщо вам треба і є вільні сісця то можна купити місце. Можна також спробувати піти до іншої школи (тобто не до тієї до кечмент ерії якої відноситься ваш будинок) це називається school of chose. Але треба розуміти що тоді ви будете далі від школи і возити дитину то вже ваші проблеми. Також ви таке можете зробити лише якщо у вашій цільовій школі є місця.
-
😀, ну ти надумав о 7 ранку 🤣
-
Користувач kyrylo_murashev, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Все буде добре)..") не відповідає мові правил чату.
-
Я можу у приватні повідомлення надіслати