Українська Манітоба
-
Дякую
-
‼️ ЗДАЄТЬСЯ ДІМ‼️ Світлий і затишний будинок (3 bedrooms), розташований в районі Транскона, чекає на своїх мешканців🏡 🔺 В кроковій доступності автобусна зупинка, супермаркет Safeway, школи, аквапарк 🔺Вартість оренди-1700 CAD (+комунальні) 🇺🇦 Лендлорд-українець 🇺🇦 За додатковою інформацією звертайтеся, будь-ласка, у приватні повідомлення📩
-
Всім привіт! Хто працює зараз в Customer Service або займає адміністративні позиції? Напишіть мені, будь ласка, в ПП🙏🙏
-
Якщо готовий починати все з самого самого нуля. Вчити мову і тд . - варто . А якщо постійно " включати ностальгію" - то не треба )))
-
Повертаються , так , багато.Скажіть будь ласка , мені цікава логіка та послідовність ваших дій та рішень , щоб може дійсно якось допомогти . Ви у чаті питаєте скільки багато народу повертається - як інформація о кількості тих, хто повертається, допоможе вам прийняти рішення їхати або не їхати ?
-
Це ви своєрідне соц.опитування проводите? 😄
-
Мені здається, краще складати + та - не за критерієм «скільки повернулось» (я хз, доречі, чи є статистика, і як іі взагалі вести?), а за критеріями: - яка у вас професія, де плануєте працювати в Канаді? - подивіться середні зарплати в цій сфері - яка у вас англійська, чи вистачить цієї англійської, щоб працювати там, де ви ото плануєте працювати? (Спойлер: якщо англійська мінімальна, то і працювати прийдеться «де прийдеться» за мінімальну платню) - скільки коштує життя в Манітобі? (Пошук по цьому чату допоможе, купа відгуків, де люди розписували свої витрати на місяць) - оце співвідношення «скільки буду заробляти/скільки буду витрачати» краще чи гірше, ніж те, що маєте зараз? - чи є якісь додаткові фактори персонально у вас, які б підказували вам «та похєр, що співвідношення заробіток/витрати буде гіршим, але ж те-то і те-то»