Українська Манітоба
-
Це і є стаціонарний
-
Зрозумів. То мова про mbit та Gbit ?
-
Тут будь-яка робота 30 + hrs / week підходить під PR. Залежить на що ви розраховуєте в плані роботи. Якщо готові йти на будь-яку роботу і знаєте англійську, то знайти не важко. В протилежному випадку пошук може зайняти від 3 до 12 місяців, залежно від ваших критеріїв і очікувань.
-
500mbit, та 1 і 1.5gbit
-
А в чому різниця контракт чи ні?
-
При розриві контракту буде fee
-
Комісія /штраф
-
Це що? Дякую
-
Як краще? З контрактом чи без?
-
Якийсь бред, якщо ви фултайм працівник. Якщо вам розказують про 35 тис і gst, ви швидше за все контрактор. Цей чат для Манітоби, а не для Квебеку
-
Пишуть таке 🤨
-
Thanks, I would recommend these plans: Fibre+500 on a 2yr plan for $89 Fibre+250 on a 2yr plan for $79 Fibre+150 on a 2yr plan for $70 These are all unlimited data as well
-
У мене Shaw $60/500. Дворічних планів не потрібно боятися, бо навіть якщо ви переїдете в інше місто Канади, де є Shaw, то ви там продовжите контракт.
-
Якось так🤷🏼♂️
-
На сайтах у провайдерів завжди ціни вищі, можна дзвонити їм і просити інші тарифи, казати що їх конкурент пропонує нижчу ціну.
-
Fiber+ 500. Потрібно дзвонити і торгуватися.
-
Як тарифний план називається? Бо те, що мені пишуть- ціни геть вищі.
-
Ще краще приходити в магазин, там завжди буде дешевше за той же план
-
Напишіть йому. Хороший хлопчина, багатьом нашим підключав, мені теж, підберете оптимальний план Є в телеграмі , фактично завжди на звʼязку
-
@Raven_G5 також допоможе з інтернетом і не треба понджабі вчити
22 Jan 2023, 08:02
67235/230598
30 minutes ago