Українська Манітоба
-
Канадські вихователі більше на Фейсбуку є
-
Ось офіційне джерело - податкова Квебеку. 30 за 4 квартали - реєструється на GST та QST www.revenuquebec.ca/en/businesses/consumption-taxes/gsthst-and-qst/registering-for-the-gst-and-qst/small-suppliers/
-
Добрий день, потрібен перукар район South Osborn.
-
The Hives, Марʼяна просто супер!
-
Ви забуваєте повернення податків. Для багатьох після повернення виявляється, що вони заплатили всього 15-20% податку
-
Мені треба саме українських
-
Дякую 😄
-
Хто знає де у Вінніпезі можна купити наші сухарики і чай ?
-
Тоді мабуть Amazon або Добромаркет
-
Я хочу грігфілд
-
Я люблю чай Lovare, є в Freshko на Пембіні. Там, здається, є і інші чаї
-
Зрозуміло, а сухарики флінт хтось бачив ?
-
Бачила Грінфілд в Real Canadian Super store на Sargent ave 1385, там є ряд з імпортними продуктами, але здається був тільки Earl gray
-
Вітаю колега 😁 ловар це любов на завжди . З першого дня як воно зʼявилося на полицях за 8гривень 😍 який ваш улюблений ? 👀
-
Були на Пембіні в FreshCo, але товар ходовий, довго не затримується 😄
-
цікаво це всі фрешко такі українолюби чи тільки цей? сухарики Флінт теж там були ж :)
-
Ні, на Хендерсон немає 😞
-
1001 ніч 🥰 Оптовий покупець в Фрешко))
-
Якщо хтось шукає роботу і є англійська мова. Я працюю в оф дилері, є фул тайм і парт тайм варіанти. Можу зробити вам реферанс, надішліть в ПМ мені своє резюме я перешлю ейчару. Список вакансій: crownautogroup.bamboohr.com/careers
-
Мені здається він самий насичений. Я забув вже всі смаки, відкриваю їх по новому коду . Залишилось ще 6 🥹 але так , поки що 1001 фаворіт і в мене 😊
22 Jan 2023, 08:02
67268/241414
7 minutes ago