Українська Манітоба
-
Якщо у вас була конкретна ситуація reversed racism з доказами- ви абсолютно можете звертатись до Manitoba Human Rights Comission
-
Walter Kuzbyt, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую 👍
-
Можете відразу, дуже багато це роблять саме для інвестиції. У цілому, здача в оренду регулюється певними правилами у Манітобі, але це не стосується того як ви купили житло
-
Я говорю як пригнічений. Коли я буду робити як расист, кому буде погано
-
Расізм навпаки то буде ж толерантність , ні?) racism то він і є, незважаючи кого харасять.
-
Ви говорите як расист.
-
саме там у мене термін на наступний тиждень :)
-
Дякую
-
Якщо вас дійсно дискримінували- я буду дуже рада вас підтримати у зверненні до відповідних органів у Канаді
-
Краще б ви звертали увагу те як дискримінують ваших земляків.
-
Ви говорите як расист. Пригнічений- це ваш особистий стан душі
-
Мені та чоловіку на місяць вистачає десь 2000 на все (якщо не давати мені спускати гроші на всяку маячню)
-
Цікаво а що буде якщо брати вибірково тільки білих 🧐
-
Так це я так зрозумів частині компанії які працюють з Амазон, вони я думаю мають право сами вирішувати кого брати на роботу
-
Угу, рента 1200
-
Це з рентою ?
-
Я впевнений що в їх офісах мова спілкування між працівниками на 100% пенджабська
-
Навіть в мережі магазинів Youngs Market працюють інші раси крім азіатів
-
Булоб погано. Но якщо тільки українців або там казахів наприклад то нічого не було б.
22 Jan 2023, 08:02
67333/231572
less than a minute ago