Українська Манітоба
-
Взагалі смішно дискутувати щодо расизму із людиною з таким ніком
-
Ця схема стара як світ
-
Ахаха ну да, я про це знав ще до переїзду в Канаду і до 24.02. Мені поляки про це розповідали ще в 2017. Вони це робили в Британії і Новій Зеландії. Роблять студентську візу по фейковому навчальному закладі і працюють собі спокійно на доставці. Не треба лікувати, з цього поляки почали харитись до того як це стало мейнстрімлм
-
Ні, немає. Це міф
-
Їм можна 😂
-
Я заплуталася, фсьо ><
-
Dmytro
-
Так у чому тоді скам був, я не розумію?
-
Ахаха, ну да. Я так і повірив.
-
Це нереально. В Канаді так не працює. Стаді перміт видають тільки на основі листа про зарахування до закладу, який у списку на сайті IRCC
-
Звісно, це просто переклад, нічого крім цього 🤦
-
Так, от ти приїхав - коледжу немає, тебе надурили. Але ж вони не сказали про це, вони продовжили жити у Канаді і робити і нікуди не поскаржилися
-
так-так, і саме тому вони сотнями чи тисячами їдуть до Манітоби та Саскачевану, щоб відпрацювати там кілька років, зробити ПР, і можливо, повернутись до Онтаріо назад. логіка...
-
пізно. агент спалився
-
Ну ок, покруче коза ностри
-
"опг покруче солнцевської" - погуглив: московська риторика.
-
Скоріш за все героїн через них іде до північної америки
-
Популярним був і є фрод, коли звичайну туристичну візу видають за студентську і записують на мовні курси, які тривають менше, ніж півроку. Є люди, які до цих пір на це ведуться. Також, коли обіцяють знайти роботу в Канаді, люди платять гроші, а виявляється потім, що вони приїхали по тур.візі. Це все різні ліві посередники, яких і в Канаді немає.
-
Скоріш за все у них тут опг покруче солнцевської. Все на це схоже. Вони отримують пр в онтаріо швидше за всіх, у них свої у владі,свої куплені чиновники і ТД. Мафіозне угрупування, нічого нового.
-
лишіть поки. тема світової змови не розкрита поки
22 Jan 2023, 08:02
67376/230658
3 minutes ago